Blog Realitatea Stiri

Fara aspiratoare puternice

In atentia gospodinelor: viitorul nu suna prea stralucit, cel putin la categoria de aspiratoare pe care ne bazam pentru curatenia din casa. Se pare ca acestea au un consum prea mare de energie electrica astfel ca se doreste a se minimaliza acest lucru. Ceea ce inseamna inevitabil sa avem parte de electrocasnice mai lenese, implicit sa crestem timpul de curatenie realizata.

In prezent cele mai performante aspiratoare sunt considerate cele care au o putere mare de aspirare pentru eficienta lor. Asta inseamna o putere de 1600 W. Insa acest lucru ramane de vis in viitorul apropiat. Uniunea Europeana impune ca incepand cu luna septembrie a acestui an astfel de aspiratoare sa nu mai existe. In schimb aspiratoarele ce raman disponibile sunt cele mai slabe, intentia fiind aceea de a avea un maximum de 900 de W.

Greu de precizat insa in ce masura acest lucru va afecta afacerea ce se bazeaza pe productia si comercializarea aspiratoarelor. Pana  la urma se impune a se respecta o regula per general valabila. Cert este ca se ofera timp pentru aceasta schimbare. Ceea ce deja este produs si se afla pe rafturi se va putea vinde pana la epuizare, ramanand ca un urmator stoc sa fie conform cu standardele noi impuse.

O astfel de masura insa va impinge fara doar si poate la nevoia de a crea aspiratoare care sa compenseze cu altceva si anume tinand cont de tehnologia moderna sa existe dotari de inalta clasa. Daca marea preocupare este legata de ceea ce inseamna poluarea de orice fel se doresc aspiratoare suficient de puternice, cu putin zgomot si minimum de efort depus pentru a se folosi.

Pana atunci insa mai exista o minima sansa de a te asigura ca ai parte de un aliat perfect pentru curatenie.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *