Noutati Sanatate Servicii

Fapte reale despre albine

Albinele traiesc impreuna, lucreaza impreuna si isi formeaza case impreuna. Albinele, o parte dulce a ecosistemului nostru, au vieti fascinante. Ciclurile de albine, apicultura, dar si diferitele tipuri de albine ne ajuta sa ducem o viata sanatoasa si sa dobandim mai multe informatii despre cum ne pot ele ajuta in traiectoria vietii.

Stiati ca …

Bondarii sunt insecte care masoare si pana la 50 milimetri lungime, insa au un sunet caracteristic si puternic atunci cand isi cauta hrana? Ei bine, bondarii umbla din floare in floare pentru a aduna resursele de hrana pentru intregul roi de albine. Desi exista mai mult de 250 de specii de bondari pe lume, cei mai populari sunt bondarii timpurii, cei de gradina si cei de vest. Bondarii populeaza zonele tropicale si sunt recunoscuti pentru faptele lor reale de polenizare.

Albinele sunt diferite de bondari, in sensul ca sunt mai lente si mai blande? Mierea produsa de albinele zumzaitoare se colecteaza din nectarul si polenul din arborii din gradina si este de 10 ori mai gustoasa decat orice alta miere.

Albinele prefera in general florile violet? De altfel, albinele merg si pe alte flori, odata ce se acomodeaza cu procesul de cunoastere al teritoriului.

In timp ce corpul unei albine de miere este in forma ascutita si alungita, cel al unui bondar este rotund si mai pufos? De fapt, exista trei tipuri de albine: regina – care este cea mai mare in dimensiune; albinele lucratoare- care sunt mici, si masculul, care este relativ mic in dimensiune. Insa, numai albinele lucratoare si regina pot poleniza intreg procesul de  a obtine mierea de albine.

Propriul roi de albine de la Apis-Donau

Daca esti pasionat de apicultura, atunci poti sa gasesti cea mai buna oferta roi la pachet de la Apis-donau.ro care iti recomanda cele mai bune produse, dar si cele mai eficiente strategii pentru a te bucura de o miere de albine de calitate.

Roiurile de albine se pot rezerva prin mediul online, se pot comanda si livra oriunde in tara si de altfel promit sa ofere cea mai buna solutie pentru sanatate. Pentru ca ne-am obisnuit sa folosim mierea de albine in deserturi, in cafeaua sau in ceaiul de dimineata, nu ne mai ramane decat sa ne gandim la propriul mediu in gradina, unde albinele ne pot poleniza legumele, fructele si florile. Albinele adauga o adevarata frumusete la mediul inconjurator si ne fac viata mai dulce.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *