general

Evolutie si dezvoltare

Traim intr-un Secol al Vitezei asa cum i-au spus multi, in special datorita rapiditatii cu care reusim sa evoluam. In principiu, orice aveam acum 10 ani, dar orice, a fost supus unor procese indelungi de dezvoltare ca astazi, sa avem de zece ori mai mult. Cu totii stim cat de importanta a fost pana acum evolutia mediului online cat si a tehnologiei pe partea de electronice si electrocasnice.

Numai daca stam sa ne uitam la telefoane, ramanem uimiti daca facem o scurta comparatie cu ce aveam acum 10 ani. Astazi, telefoanele sunt mai mult decat simple instrumente mobile de comunicare pentru ca tehnologia si evolutia le-a facut sa fie asa. Cine se gandea acum 10 ani ca vom avea telefoane fara butoane, telefoane pe care sa le actionam din toate punctele de vedere doar prin atingerea ecranului?

Aproape nimeni, categoric. Astazi, ne aflam in fata faptului implinit si mai mult de atat, peste 80% din modelele de telefoane care apar acum pe piata, nu mai au deloc tastatura, nici qwerty nici obisnuita. In scurt timp, sunt sigur ca telefoanele cu tastatura nu se vor mai crea decat pentru intrebuintari speciale.

Acum 10 ani, Mark Zuckerberg infiinta o retea de socializare in cadrul facultatii lui. Ei bine, nimeni nu ar fi crezut ca peste 10 ani, acea retea va ajunge reteaua de socializare cea mai folosita in intreaga lume, unul din cele mai puternice instrumente online si afacerea cu unul din cele mai mari profituri din cele care activeaza in acest mediu.

Totul evolueaza foarte rapid si daca acum 10 ani daca vorbeam despre 10 ani care vor urma, parea foarte mult, uitandu-ne in urma realizam de fapt cat de repede au trecut si cat de mult am reusit sa evoluam.

Evolutie si dezvoltare- la asta suntem supusi zi de zi  pentru ca societatea in care traim nu doreste decat asta: sa evolueze.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *