Noutati

e-monden.info- mai monden de atat nici ca se poate

UntitledDe multe ori cautam recomandari despre lucruri care erau la moda, care se purtau si niciodata nu le gaseam. Mereu aceeasi insiruire, mereu doar ce se poarta si atat. Fara detalii, fara motive, fara explicatii. Iata premisa sau mai degraba motivul de la care am pornit in realizare unei baze de date cu articole interesante despre lucruri care se poarta. Nu e doar imbracaminte si incaltaminte ci e cu mult mai mult de atat. E stil de viata, e recomandare pentru tot ce se poate cumpara, purta, pentru tot ce se poate avea, alaturi de sfaturi si detalii.

Site-ul asa dupa cum spuneam, trateaza mai multe nise daca le putem spune asa. Una din principalele nise tratate este bineinteles moda. Bineinteles ca nu doar moda este tratata in articolele de pe e-monden.info. Cititi articolele despre moda, imbracaminte si incaltaminte in general si categoric veti avea de invatat, femeie sau chiar barbat de sunteti.

Pe langa moda care ocupa o mare parte din ceea ce inseamna e-monden.info mai avem si alte articole care se incadreaza in aceasta nisa a lucrurilor care se poarta. Astfel sa nu va mirati daca veti vedea recomandari de la cele mai banale, cum ar fi un ceas pana la cele mai sofisticate cum ar fi o masina, un smartphone sau un laptop ce se poarta.

Site-ul insu-si se recomanda printr-un motto interesant: Calatorie 2.0 in lumea mondena. Vrei sa fii la curent cu tot ce se invarte in lumea mondena, cu tot ce are legatura cu mondenul, cu noutatile, cu ce mai fac, ce mai mananca vedetele si multe altele, ai nimerit categoric in locul potrivit. Nu e pierdere de timp ci e oportunitatea de a afla foarte multe lucruri noi, lucruri pe care nu le stiai si care cel mai probabil te vor ajuta in viata de zi cu zi.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *