Stiri Trucuri

Dulapuri bine ingrijite

Avem dulapuri, de toate felurile, de toate culorile. Sunt parte din casa noastra, sunt utile, ba chiar indispensabile. Sunt cele care ne depoziteaza toate lucrurile din casa si care in egala masura ne poarta parfumul casei in fiecare tesatura. Este adevarat ca un miros intepator ar putea sa te doboare in momentul in care iti schimbi garderoba de sezon si tocmai de aceea trebuie sa ai  un ritual de ingrijire si pentru dulapuri.

In pasi de parfum

Dulapurile au si ele nevoie de un parfum. Nu vei aplica aceeasi tehnica ca si pentru tine, ca si pentru corpul tau insa nici nu trebuie sa uiti de asta. Asa ca alege ceea ce ti se potriveste, tipul de parfum care iti place si adauga-l intre haine. Unii apeleaza la tot soiul de produse din comert, batiste parfumate, saculeti cu parfum si asa mai departe. Ceva mai intepator ar putea fi naftalina sau acele produse destinate pastrarii si impotriva unor molii ce distrug tesaturile. Asa ca alege o nota potrivita din acest punct de vedere.

Daca iti doresti totul pe stil natural atunci pur si simplu adauga lavanda sau crengute uscate, coji de fructe in saculete care sa permita insa emanarea mirosului si plaseaza-le intre randurile de haine. Efectul este unul garantat de improspatare a mirosului. Si daca tot iti doresti sa tii cont de mirosul hainelor ai face bine sa mergi pe aceeasi linie de parfum ca si detergentul cu care le speli pentru ca parfumul lor sa fie unul bine definit.

Dincolo de parfumul pe care il poti oferi oricum si oricand tine cont si de aerisire. E musai sa aduci aer proaspat in casa ta asa ca aeriseste cat de mult se poate. Nu inghesui prea multe haine in dulap, pastreaza randurile pentru ca aerul sa circule intre ele.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Chiar bine de stiut 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.