general

Dilema

Am si eu o dilema si pentru a o solutiona am nevoie de ajutorul vostru. De curand am participat la o dezbatere care avea ca tema succesul in viata…este el castigat de-a lungul vietii prin deciziile pe care le luam sau se aseamana cu o magie, un fel de praf de stele pe care il avem cu noi si pe care il utilizam la nevoie. Nu stiu exact cu ce tabara sa votez…oare avem nevoie de ursitoare in primele zile ale vietii noastre pe aici?!…sau pur si simplu trebuie sa avem grija la ce decizii adoptam de-a lungul timpului?!…

Sincera sa fiu tind sa cred ca oricat de mult ai vrea sa decizi intr-un anume fel exista anumite piedici si evenimente care te determina fie sa cazi din lac in put fie sa avansezi de la o etapa la alta a vietii sau a carierei. Exista oameni care sustin ca ei au avansat in cariera pentru ca au muncit din greu si pentru ca nu au refuzat ofertele chiar daca ele erau sau nu tentante initial. De asemenea, exista si persoane care sustin ca nu au refuzat nicicand ofertele, dar in ciuda tutror eforturilor nu au reusit sa depaseasca un anumit prag…sa fie aici de vina, faptul ca nu aveaua cea sclipire la momentul oportun, au uitat undeva, intr-un buzunar prafuit praful de stele…sau pur si simplu nu au invatat lectia la timpul necesar si viata ii tine captivi intr-un fel de bucla temporala.

Pendulez intre aceste doua posibilitati…pana acum viata mi-a demonstrat ca trebuie sa te fi nascut sub o stea norocoasa ca sa ajungi acolo sus, dar nici ghinionista nu pot afirma ca sunt…deoarece sunt lucruri pentru care ar trebui sa multumesc in fiecare clipa: sanatatea, prietenii, faptul ca am un acoperis deasupra capului, ca am posibilitatea de a alerga, de a zambi si de a trai fiecare clipa la intensitate maxima.

Si, totusi, eu cu cine votez?!…Cum ramane cu succesul?!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *