general

Diete naturale si simple

dieta cu struguri
dieta cu struguri

Dupa ce ati cheltuit probabil o multime de bani, incercand sa slabiti folosind pastile sau mai stiu eu ce alte solutii si ati realizat ca nu v-au ajutat cu nimic, ba mai mult, vau facut si mai rau, fraza “diete naturale si simple” ar putea suna a utopie pentru voi. Cu toate acestea, iata ce va spun. Exista solutii mult mai usoare si la indemana voastra oentru a slabi si voi pur si simplu n-ati vrut sa le folositi.

Nu, nu ati vrut pentru ca pur si simplu, sa urmezi de exemplu o dieta cu struguri ti s-a parut o tampenie si o dieta imposibila. Ai sarit la ce era mai scump, la ce promitea mai mult. Ai dat banii si ai ramas cu ochii in soare. Si acum, trebuie sa-mi dai crezare la tot ce zic in acest articol pentru ca altfel nu se poate.

Poti incerca de exemplu, dieta cu banane care mai poarta si numele de dieta de dimineata. De ce? Ati ghicit, sunt sigur. Deoarece presupune ca pe timpul intregii diete, mai micul dejun sa nu mananci nimic altceva decat banane si sa bei o cana de apa la temperatura camerei. In doar cateva saptamani, or sa inceapa sa apara si rezultatele.

O alta dieta pe care o recomand, la fel de simpla si usoara, este dieta cu cartofi. Degeaba spun romanii ca aceasta leguma ingrasa. Paradoxul insa este de fapt altul. Nu ingrasa dar slabeste. Slabeste in asa fel incat pana si Penelope Cruz a urmat o cura de slabire cu cartofi. Pentru a avea rezultate buni, acestia trebuie sa fie serviti doar copti si fierti.

Ultima dar nu cea din urma recomandare, este dieta cu peste.Aceasta este o dieta uimitoare. Dupa numai o saptamana de mancat peste la gratar sau la cuptor la masa de la pranz, rezultatele si apar.

Iata deci cum se poate slabi natural si simplu!

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *