Noutati Servicii

Dezvolta-ti afacerea prin Academia de traduceri

Numarul tot mai mare al societatilor care aleg sa faca investitii pe teritoriul Romaniei este benefic pentru asigurarea unei dezvoltari economice durabile, menite sa asigure un mediu propice desfasurarii propriilor activitati. Marile companii de genul societatilor transnationale sau marile corporatii internationale adesea apeleaza la serviciile de traducere pentru a le facilita mentinerea relatiilor cu clientii si cu partenerii de afaceri, dar si pentru a comunica cu proprii angajati, astfel incat poti sa gasi un traducator maghiara Academia de traduceri care sa dea un plus de valoare afacerilor dumneavoastra. Personalul de aici te va ajuta intotdeauna sa ai cele mai bune traduceri si interpretari, sa ai constrate semnate, licitatii castigate, pentru a-ti asigura succesul si reusita in afaceri, dobandind in acelasi timp prestigiu si recunostinta.

Daca vorbim de o achizitie, o fuziune, o franciza sau de un green-field, entitatea dumneavoastra are nevoie de ajutor in interpretarea documentelor de personal, a declaratiilor economice sau a documentelor dinanciar-contabile, astfel incat gama larga de servicii pe care o intreprind sa fie un avantaj atunci cand alegi sa demarezi o afacere. Stim cu totii ca orice inceput este mai greu si de aceea Academia de traduceri iti vine in ajutor, sa iti usureze munca, prin optarea de traduceri specializate, legalizate, traduceri de website-uri, interpretariat documente,  legalizare documente, supralegalizare, precum si servicii de organizare evenimente, curierat si alte servicii conexe acestui domeniu.

traduceri
traduceri

Fiind singura companie de traduceri din Romania care asigura o arie de personal specializat in 35 de limbi, succesul afacerii tale va fi unul garantat, deoarece ti se ofera solutii personalizate nevoilor tale, textele sau documentele sunt traduse cu pasiune, ti se garanteaza calitatea si ti se livreaza in timp util traducerile si interpretarile la costuri reduse. Pe langa acestea, beneficiezi de un sistem ultrarapid de curierat si de livrare, de o tehnologie avansata care sa  asigure printarea, copierea si scanarea rapida a documentelor dumneavoastra, iar soft-urile pe care le detine Academia de traduceri permite editarea oricarui text sau imagine needitabile, astfel incat sa poate fi procesate si traduse.

Pe parcursul afacerilor dumneavoastra veti realiza contracte de munca, de prestari servicii sau de fabricatie care necesita o atentie speciala privind calitatea traducerilor efectuate, a sistemului flexibil de colaborare, a raportului excelent calitate-pret, economisind timp si bani, menite sa respecte deadline-urile impuse. Cea mai sigura metoda de a garanta succesul afacerii dumneavoastra este bine concretizat in reteaua extinsa de traducatori din toata lumea, astfel incat solicitarile din partea clientilor acopera toata gama de departamente specializate in toate domeniile de activitate, incepand cu departamentul de limbi straine, departamentul de limbi slave, departamentul limbi baltice si departamentul limbi nordice.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *