Blog general

Despre tigarile electronice in detaliu

In ultima vreme conceptul de tigara electronica este din ce in ce mai raspandit. Insa daca crezi ca este o treapta mai avansata in lumea tutunului te inseli. Astfel ca nu te grabi sa consideri ca trebuie sa fii in pas cu moda si sa alegi categoria de tigari electronice doar pentru asta. De fapt vine cu un pas de ajutor pentru fumatori cand cel putin se incearca o modalitate de a indrepta lucrurile, de a ajunge de unde ai plecat sau cel putin sa stopezi cat se poate din avantul de a fuma exagerat de mult.

Ar suna ideal sa existe un dispozitiv care sa poata schimba lucrurile. Sa poti sa te lasi de fumat fara probleme. Asta pentru ca la un moment dat iti deama cat de greu este sa fii prizonier al viciului tau. Pentru ca devine mai mult decat frustrant si motivele pot continua. Tigarile electronice vin cu o tehnologie ce permite sa faci un pas inainte. Asta pe termen lung iar in ceea ce priveste efectele de moment ajungi sa iti dai seama ca exista o schimbare.

Sa incepem cu ce inseamna sa folosesti o tigara electronica. Pentru ca aceasta nu va mai emana fum ci abur, pentru ca nu va mai trebui sa te feresti de cei din jur pentru a-ti satisface placerea si nevoia pana la urma de ceea ce inseamna doza de nicotina.  Pana la urma dependenta de aici porneste, acolo unde putin cate putin, tigara dupa tigara iti hranesti nicotina din organism. Cand intervine lipsa acesteia este de la sine inteles ca vei produce un dezechilibru. Tocmai de aceea o metoda eficienta pentru a te lasa de fumat este  sa scazi treptat nicotina nu sa o opresti instant. Mai mult decat atat, nu iti limitezi nici placerea in sine de a fuma. Asta pentru ca relaxat, asa cum definesti o pauza, vei putea sa savurezi o tigara. Ce-i drept acum altfel. Fara sa te feresti practic de cei din jur caci nu ii vei expune fumatului pasiv si nici nu te vei face responsabil de imbibarea acestora in fumul gros de tigara.

Vorbind pe termen lung scapi si de o grija cand nu va trebui sa scoti bani din buzunar pentru inca un pachet de tigari. Este destul de frecvent in randul fumatorilor sa se loveasca de o astfel de situatie. Si devine din nou frustrant si parca tocmai atunci ai o si mai mare pofta de tigara.

Sa te lasi de fumat este o chestiune relativa. Desigur ca se poate insa in egala masura trebuie spus ca este mai greu de facut decat de spus. Caci intervine click-ul psihologic, caci tine de un singur moment de slabiciune, pentru ca si factorii externi sunt cei care sa aduca un contribut din acest punct de vedere. Ori tigarile electronice sunt mai cu seama un ajutor. Miros, gust, totul se schimba. Se cere doar o doza de seriozitate, putina determinare. Si pana la urma fara sa ai ceva de pierdut poti sa contezi pe o experienta care fara sa promita pur si simplu sa te aduca intr-un punct satisfacator.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *