general

Despre iesirile de vara

Indata si vine vara si odata cu ea, oportunitatile de iesiri, concedii, vacanta etc. Odata cu toate acestea apar si diferite intrebari cum ar fi: unde merg vara asta? Personal, marea m-a dezamagit, cel putin anul trecut, astfel incat vara aceasta o sa o dedic pentru cu totul alt fel de activitati.

Munte

Da, in primul rand voi merge la munte si nu oricum, comod si lejer la o cabana ci cel mai probabil, intr-o drumetie care se va sfarsi cu o saptamana de stat la cort. Pe bune, am dorit de multe ori sa mai experimentez astfel de momente insa din comoditate, de cele mai multe ori am ales optiunea unei cabane sau a unei iesiri cu cortul doar pentru o noapte.

Anul acesta vreau iesiri la cort, fara internet, fara telefoane, asa cum se face, ca la carte cum ar spune unii. Mi-am adunat deja gasca de prieteni si mi-a mai ramas pe moment un lucru important de facut: trebuie sa ii conving sa renunte la telefoane pentru o saptamana ceea ce imi va fi mai mult decat greu si stiu asta deja.

Dupa ce fac asta, am programat deja o iesire de o saptamana la catarat (escalada sportiva pe stanca, nu alpinism). Am cred vreo 3 ani de cand din nou, din comoditate, am preferat relaxarea pe un sezlong in locul unei iesiri nebune la catarat si e momentul sa schimb asta.

De ce?

In primul rand, pentru ca traim o viata sedentara si pentru ca la un moment dat, fara sa ne dam seama, devenim atat de comozi incat ne face rau. E timpul sa schimbi si tu ceva in acest sens. Nu fugi de oboseala pentru ca pana la urma, corpul tau are nevoie si de ceva mai mult decat de 8 ore pe zi, la birou, intr-un scaun si mai apoi, alte cateva ore acasa, in pat, cu laptop-ul sau tableta in brate.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *