Noutati

Despre cafea si preferinte

Daca toata viata ceea ce facem este sa invatam in egala masura invatam si despre noi, descoperind rand pe rand ce ne face placere si ce poate fi un dezgust. Nu degeaba se spune ca suntem atat de diferiti; cu fiecare tip de alegere ne definim din toate punctele de vedere asa ca pana si cafeaua servita este un punct de plecare pentru asta.

Tipurile de cafea si tipul de om

Mai ales femeile prefera sa nu se incurce prea mult cu cel sau cea care nu corespunde unor criterii. Asa ca invitatia lao cafea, la propriu spus, are de scos la lumina anumite aspecte. Iata cum poti interpreta totul:

  • Cafeaua simpla, tare este pentru cei puternici. Cel putin asta ai crede insa in realitate expertii spun ca defineste si clasa celor care de prea multe ori prefera sa amane atat de multe lucruri din viata lor.
  • Cafeaua cu lapte si eventual si cu zahar este pentru cei care au un caracter mai slab, de aceea prefera sa consume si cafea care nu este atat de tare. Sunt de asemenea persoane care doresc mereu sa multumeasca pe fiecare in parte si pe ei chiar ultimii.
  • Cafeaua instant este cea care adesea se alege de persoanele care de regula se grabesc. Sunt dornici mereu de a face totul pe repede inainte. Si acelasi lucru se poate spune despre cei care prefera un cappucino spre exemplu.
  • Nesabuitii sunt cei care vor alege mai mereu cafeaua rece si indulcita. Sau poate ca nu au o cerinta specifica pentru asta doar ca nu se vor sfii sa consume o cafea chiar daca nu este proaspata si/sau calda.

Desi teorii sunt multe si uneori vei spune ca nu are baza reala nu este exclus sa potrivesti foarte bine cazurile cu tine sau cu cei din jur.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *