Blog general

Descifreaza-i vorbele

El spune: „Buna straino!”

Descifrare: El este cam excitat si/sau beat. Acesta este un apelativ care indeamna la sex. Nu ii pasa de fapt de ceea ce faci sau ai facut si de fapt initiaza aceasta conversatie pentru a te chema la el. Tu esti o femeie independenta, asadar vei face ceea ce vrei(in siguranta), insa ia-o ca un sfat, acesta nu este un tip de barbat cu care sa te cuplezi.

El spune: „Masa de pranz?”

Descifrare: Cel mai comun, acesta este un text de la fostii iubiti sau prietenii cu care inca esti in termeni buni, cel putin de comunicare.  Sunt acele zece minute inainte de masa de pranz, cand este in apropierea locului tau de munca si vrea sa va mai vedeti putin fata in fata pentru a te mai putea pune la curent in legatura cu ce s-a mai intamplat intre timp(sau mai bine sa vada cum mai arati in ultima vreme).

El spune: „Buna dimineata!”

Descifrare: El te place, se gandeste la tine in drumul lui catre locul de munca si flirteaza cu tine intr-un mod adecvat orei 8 dimineata, intr-o zi de joi. Toate indiciile arata ca te place si vrea mai mult de la tine.

El spune: „:)”

Descifrare: Fetele zambitoare sunt ca semintele. Baietii pun cate o fata zambitoare in mesajele lor, sau trimit fete zambitoare in drumul lor catre nicaieri, pentru a planta acele seminte proverbiale. Sansele sunt ca tu sa nu fi facut asta de-a lungul zilei, insa ceva flirturi sau chiar ceva mai mult va avea loc.

Fetele zambitoare in mesaje inseamna ca ei nu au nimic altceva mai bun de spus, insa nu vor ca totusi sa piarda ceva puncte bonus de la tine doar pentru ca nu ai dat vreun semn pe tot decursul zilei. Puncte care vor fi valorificate mai tarziu de catre tine.

El spune: „Hey, ce ai de gand pe diseara?”

Tu spui: ” Nu prea multe, dar tu?”

El spune: (liniste totala, niciun semn de la el)

Descifrare: El a adormit, sau prietenii lui l-au sunat si l-au intrebat daca nu vrea sa joace FIFA cu ei in aceasta seara.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *