general

Dependenta de botox si acid hialuronic

Nimeni decat tu esti responsabil de tot ceea ce inseamna corpul tau si grija fata de cum arati. Mici interventii te fac poate mai fericit/a, o schimbare de look este oricand binevenita insa dependenta este ceea ce nu ai vrea sa cunosti. Exista o posibila dependenta de silicon, de utilizare a botoxului, acidului hialuronic si tot felul de astfel de interventii estetice? Pentru ca oamenii interpreteaza diferit ceea ce exageratul inseamna, pentru ca avem opinii care se divid cand vine vorba de definitia frumusetii este greu de asteptat un raspuns pozitiv.

Numeroase vedete si nu numai apeleaza lunar la operatiile estetice. Unele de nivel chirurgical, cele mai frecvente de implant de silicon si mici ajustari ale aspectului prin injectii de tot soiul. Te ia cu o curiozitate, te gandesti ca iti permiti, vrei sa scapi de un complex si iata cum drumul spre o astfel de cale este deja pavat. Insa lucrurile nu se opresc dupa prima utilizare de gen; descoperi mai tarziu ca la o perioada ai nevoie de alte si alte injectii.

Ce fac de fapt rau astfel de compusi? Sunt cum nu se poate mai bune pentru a acoperi ceva riduri de expresie, de a-ti mari buzele si totul in numele perfectiunii. Ajungi sa iti transformi infatisarea. Si nu, nu e vorba de a milita pentru naturalete ci de a conserva ceea ce ai deja. Buzele senzuale sunt cele proportionale dar care vin in conformitatea cu fata ta, cu constructia si trasaturile tale. Prea mari inseamna oribile si daca nu ti se par asa vei vedea mai tarziu ca linia ta naturala a buzei este deformata, ca buzele arata ca un plastic si inevtabil te intorci la acele injectii…din nou…

Exista si cazuri fericite, exista chirurgi plasticieni renumiti, exista clinici si cabinete, saloane care isi fac meseria ca la carte. Dar nimeni nu iti garanteaza totul etern iar intentia de la bun inceput este tocmai aceea de a crea contextul perfect pentru a depinde de ceva anume, de acel botox si acid hialuronic.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *