general Sanatate

Depaseste crizele de nervi!

Cu totii avem situatii de nervi in care pur si simplu simtim ca nu ne putem controla si avem nevoie sa facem un anumit lucru pentru a scapa de ei. Ni s-a intamplat tuturor sa luam decizii sau sa aruncam vorbe atunci cand suntem nervosi si binainteles, in astfel de momente nu suntem capabili sa rationalizam iar urmarile sunt destul de grave.

Conform specialistilor si a persoanelor care au trecut prin astfel de situatii toti oamenii care trec printr-o anumita perioada de stres sau printr-o stare de nervi ajung sa regrete faptele facute din impuls. Este destul de greu sa te stapanesti mai ales cand aceste probleme sunt cauzate de gene. De regula, starea de calmitate sau nervozitate se mosteneste genetic si este prea putin influentabila. Nu putem sa ne modificam calmitatea daca aceasta nu exista.

Pentru ca stim ca exista foarte multe persoane care se confrunta cu aceste probleme si ar vrea sa scape de ele, ne-am gandit sa va oferim cateva sfaturi care va vor ajuta sa va calmati cel putin pentru cateva momente. Astfel nu vom trece prin situatii de regret dupa o astfel de criza. Iata ce trebuie sa faceti:

In primul rand, trebuie sa va retrageti din locul care va streseaza si va induce o stare de nervozitate. De regula nervozitatea pleaca de la un conflic care trebuie sa fie evitat in cazul in care doriti sa scapati de ea. Daca faceti miscari fizice veti reusi sa eliminati nervozitatea acumulata.

In timupl in care ne enervam se produc anumite schimbari la nivel corporal de care suntem cosntienti sau nu. In primul rand, respiratia este cea care se modifica radical intr-o astfel de situatie si din acest motiv nu va veti putea controla starea de aciditate. Incercati sa va controlati respiratia pentru ca acesta este primul pas spre o criza urata de nervi.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *