Stiri

De evitat de la second hand

Poate ca nu ai un obicei din asta insa chiar si fara sa conteze frecventa cu care vei pasi pragul unui  magazin second hand conteaza ca anumite produse si lucruri sa fie de evitat din lista ta. Ce-i drept pentru o singura utilizare se prea poate sa gandesti ca nu trebuie sa investesti prea mult. De acord, insa decat sa risti cu un produs mai bine o lasi balta.

Din lista de lucruri pe care nu ti-ai dori sa le cumperi de la second hand se numara in primul rand articolele intime. Nu se cade sa faic asta de vreme ce si magaiznele mari, cele cu produse noi de acest gen nu permit nici macar probatul in cabina de proba chiar si cand le vei cumpara. Deci nu te avanta sa faci asta de vreme ce sunt tesaturi ce vor sta direct pe pielea ta.

Unii spun ca si caciula, sapca sau dupa caz palaria pe care o vei achizitiona de la second hand prezinta un risc de a contacta cine stie ce boala. Indiferent de gradul de igiena tine cont ca nu stii ce si nu poti sti ce „istoric” are acel lucru. Mai bine te lipsesti decat sa te molipsesti de cine stie ce microb.

Casca de protectie ar trebui de asemenea evitata cand vine vorba de cumparaturile de la second hand. Si asta pentru ca specialistii avertizeza: chiar si cea mai mica crapatura din interiorul ei ar putea fi ceea ce iti compromite siguranta la momentul potrivit. Nu o cumperi din joaca sau din ideea de decor asa ca siguranta pe primul loc!

Nu in cele din urma evita sa cumperi blendere sau vase de bucatarie. Nu numai ca nu stii ce grad de uzura au insa pe masura ce le folsoesti acestea pot emana sa spunem substante chimice din compozitia lor.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.