Stiri Trucuri

De ce te imbolnavesc castile

Folosirea castilor inseamna comoditatea de a vorbi la telefon si in acelasi timp de a face si altceva. Sunt partea practica cand trebuie sa iti folosesti telefonul. Doar ca, poate ca nu te-ai gandit ala asta dar ar trebui sa consideri castile un accesoriu personal.

De uz personal si cu nevoie de a se tine cont de igiena castile chiar te pot imbolnavi. De altfel ca orice alt lucru personal castile ar trebui manuite cu atentie in primul rand. Riscurile pe care le prezinta se refera la:

  • Infectiile in ureche. Nu ar trebui sa fie cu mirare sa stim ca in ureche sunt tot felul de bacterii. Transmise de la unul la altul cand oferi altuia castile spre folosire ai mai multe sanse ca patologia bacteriilor sa fie mai vasta si mai alarmanta. De aici si pana la infectiile de urechi nu este decat un singur pas. De asemenea la capitolul de infectii se numara si ceea ce tine de blocare aerului ce circula in ureche insa nu acelasi lucru se intampla cand vine vorba de purtarea castilor.
  • Capacitatea de auz. Se intampla si in acest caz ca volumul exaferat de mare sa fie ceea ce afecteaza urechea. Timpanul este si el sensibil si poate fi afectat insa mai cu seama urechea are parte de un tratament usor agresiv din asta. Pe termn lung se poate ca auzul sa fie mai mult decat afectat.
  • Starea de bine. Poate fi si ea afectata mai ales din cauza undelor electromagnetice cand sunt tot mai folosite.

Ca orice recomandare de altfel se are in vedere faptul ca exagerarea sau folosirea in exces a unui lucru duce la aceeasi poveste si anume la probleme. Asa ca nici folosirea castilor nu se dezice din aceasta poveste, mai ales daca nu tinem cont de modul in care ar trebui sa igienizam castile.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *