general

De ce sa te apuci de scris pe un blog?

1. Vei deveni un scriitor mai bun. La origine, scrisul inseamna comunicare. Totul tine de transpunerea gandurilor pe hartie si punerea lor in fata altor persoane. Prin asta, scrisul (exact la fel cu orice alta forma de comunicare existenta) se imbunatateste prin practiva. Blogging-ul nu te va obliga sa scrii mai bine ci doar te va ajuta, pe masura ce tot scrii. Sa stii sa scrii si sa scrii bine e important si la un moment dat, aceasta abilitatea ar putea constitui un motiv de turnura a carierei tale.

2. Vei gandi mai mult si mai bine. Deoarece procesul de scriere presupune gandire, te opresti si te gandesti mai mult. Ei bine, aici multi se vor opri si vor spune ca nu scriu pentru ca nu au nimic de zis. Ei bine, poate ca inca nu ai descoperit ce ai de zis.

3. Vei trai mai intens. Odata ce incepi sa scrii despre viata ta si despre gandurile care o contureaza, vei incepe sa gandesti mai intens referitor la cine esti, cine devii si iti vei da seama daca iti place sau nu ce vezi.  Asta poate fi un motiv destul de bun pentru a incepe.

4. Te vei forma pentru a observa lucrurile importante. In blogging, e necerar un filtru. Pur si simplu e aproape imposibil sa scrii despre fiecare eveniment, fiecare gand, fiecare lucru care se intampla in viata ta. In schimb, blogging-ul e un proces neincetat in incercarea de a identifica cele mai importante evenimente, ganduri etc. Acest proces de continua alegere, te ajuta sa iti dezvolti un ochi pentru lucrurile importante.

5. Te va conduce la obiceiuri sanatoase. Blogging-ul necesita timp, devotament si disciplina. Doar ca sa fim intelesi, aceste vor deveni obiceiuri sanatoase. Blogging-ul va deschide oportunitatea unor obiceiuri noi care te vor ajuta sa fii mai organizat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.