Blog

De ce sa te apuci de scris pe un blog? ultima parte

10. Te vei obisnui mai usor cu faptul ca esti cunoscut

Blogging-ul te introduce in lumea online. Fie ca ai un cititor sau 10.000 de cititori, procesul de blogging iti deschide viata fata de cei care te citesc. Este un bun exercitiu de existenta, exercitiu care te face cunoscut celor din jur. In timp, vei dezvalui lumii din ce in ce mai multe detalii despre tine si vei fi bucuros sa auzi ca exista persoane care se raporteaza la tine si carora le face placere sa-ti auda povestea.

11. Blog-ul va servi ca jurnal personal

Blog-ul serveste multe din rolurile unui jurnal personal. Ne antreneaza sa fim observatori si sa dam mai multa valoare cresterii personale si experientei pe care o acumulam. Ne antreneaza mintea sa urmareasca orice aspect al vietii si sa observe toate schimbarile. Blogul tau devine o inregistrare digitala a vietii tale. Salvate in „cloud” nu va putea fi niciodata pierduta, furata sau distrusa intr-un foc.

12. Vei deveni mai increzator

Blogging-ul te va ajuta sa fii mai increzator. Vei realiza rapid ca traiesti o viata importanta cu o viziune unica si ca ai ceva de oferit si celor din jurul tau.

13. Vei gasi o platforma pe care sa o recomanzi

Cu totii iubim sa recomandam ceva ce gasim distractiv sau benefic – fie ca e un restaurant superb, o care buna sau o noua viziune asupra vietii. Ei bine, deplinatatea fericirii nu intervine decat in momentul in care impartasim acea fericire cu cineva. Un blog iti pune la dispozitie oportunitatea de a face acel lucru. Iti pune la dispozitie o platforma pe care sa o impartasesti si sa recomanzi lucrurile bune cu cei din jurul tau.

In final, aminteste-ti doar ca nu trebuie sa scrii pentru a deveni bogat. Nu trebuie sa scrii nici macar pentru a schimba internetul… schimbarea pe care un blog o va cauza in viata ta, va fi suficienta.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *