Blog

De ce sa te apuci de scris pe un blog? a doua parte

motive pentru creare blog
motive pentru creare blog

6.Vei intalni oameni noi. Fie ca va fi prin intermediul comentariilor, al mail-urilor sau prin social media, ai putea fi surprins de cat de repede intalnesti oameni online. Si prin intalnin oameni, ma refer la a forma relatii intre persoane care se ajuta una pe alta. Comunitatea blogger-ilor este prietenoasa, incurajatoare si isi doreste la propriu ca tu sa ai succes- singurul lucru care iti lipseste.

7.  Vei putea face si bani. Nu e neaparat sa faci bani pentru a iubi blogging-ul. Bineinteles, nu trebuie sa faci bani pentru a iubi blogging-ul. De fapt, sa faci bani din blogul tau, te poate distrage de multe ori de la bucuria pe care o intalneai la inceput. Astea fiind spuse, indiferent ca faci 200 lei sau 20.000 de lei pe an din blogging, e destul de frumos sa ai un hobby care chiar te plateste.

8. Ii vei insira si pe altii. Blogging-ul nu doar ca iti schimba viata ci poate schimba chiar si viata cititorilor tai. Pentru ca blogurile sunt gratuite pentru audienta si deschise publicului, pe mai multe nivele, este un act de a oferi. E un act lipsit de egoism pentru ca investesti timp si energie in ceva si oferi gratuit acel ceva, oricui vrea sa citeasca. Altii vor gasi inspiratie in ce scrii si asta e un sentiment minunat.

9. Este gratuit. Poti sa iti incepi chiar astazi un blog si sa investesi 0 lei, la propriu. Mai mult decat atat, poti sa continui sa faci asta si sa nu platesti niciodata nici un leu, folosind una din cele mai avansate platforme gratuite de blogging cum este WordPress.com. Vrei sa ai ceva mai personal? Nu te costa deloc o avere sa platesti pentru un domeniu si host. De fapt, cred ca te va costa maxim 150 de lei pe an daca nu doresti sa cumperi un domeniu .ro ci alegi pentru unul .com, .net, .eu etc.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.