Casa si gradina Tehnologie

De ce merita achizitia unui termostat pentru sistemul de incalzire in pardoseala

www.saluscontrols.ro

Sistemele de incalzire la ora actuala sunt atat de complexe si variate, incat pot implica resurse si surse diferite.  Au aparut si dispozitive ce pot controla astfel de sisteme, deci nu este de mirare ca in momentul in care cel interesat are de facut o alegere va fi mai mult decat confuz. Nu pretul este cel edificator aici, ci mai degraba modul cum functioneaza sistemul si ce avantaje sunt la folosire.

Din seria acestora se numara si termostatul pentru incalzire in pardoseala. Se vor gasi multiple optiuni, insa cert este ca importanta acestui tip de dotare vine mai apoi, dupa instalarea sistemului de incalzire in sine. Convinsi mai intai de modul de functionare, detinatorii unor astfel de sisteme realizeaza mai apoi, prin lectia practica, ca pot fi si mai avantajati.

De ce merita termostatul pentru incalzire in pardoseala atentia ta

In fapt, aparent, un termostat pentru incalzire in pardoseala 2018 nu difera fata de cele clasice, destinate controlului centralei termice. Acesta dispune de numeroase functii. Insa mai intai de toate iata si ce poate promite:

Un randament mai bun al sistemului

In momentul in care folosesti un termostat acesta va permite sistemului de incalzire sa porneasca si sa se opreasca la un timp stabilit sau in momentul in care in interior se stabileste o temperatura. Sistemul nu va functiona nici non stop, nu va permite consum inutil, ci va deservi beneficiarul, permitandu-i sa aiba parte de un sistem ce functioneaza dupa o abordare personalizata.

Control eficient si costuri echilibrate

In momentele de plecare de acasa se poate stabili o varianta mai economica de functionare a sistemului. In timpul noptii de asemenea. La intoarcerea acasa se poate seta instant inceperea unui tip de program dorit. Practic un astfel de termostat permite un control mai eficient, ceea ce automat duce la costuri mai echilibrate.

Confortul setarilor

Traim in era vitezei, cand totul este rapid si eficient. Setam totul din simple apasari de buton, dar pare destul de greu sa fii limitat. Un sistem de incalzire in pardoseala ce nu este asociat si cu un termostat va impune deplasarea de fiecare data cand se va dori o schimbare la modul de functionare. Imagineaza-ti acum cum te vei ridica din pat, infrigurat si somnoros, cautand sa setezi temperatura din casa.

Mult mai comod si practic este sa dispui de un termostat pentru incalzirea in pardoseala. Cei de la Salus Controls au o gama larga de astfel de produse. Se includ termostatele pentru incalzirea in pardoseala, programabile sau nu, cu buton rotativ sau cu butoane tactile, clasice, sau cel din gama Smart Home. Acesta din urma poate fi de asemenea programabil sau nu si face parte dintr-un sistem mai complex, ce controleaza nu doar incalzirea in pardoseala, ci si cea din calorifere, temperatura ambientala si/sau cea a apei calde.

Alegerile de acest gen se refera la stilul personal al fiecaruia. Cert este insa ca un termostat salveaza din timp si energie pentru a nu seta inutil de fiecare data o valoare a temperaturii, ci sa pui mai degraba tehnologia moderna in slujba ta.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *