general

De ce inainte e singura optiune

Inainte e singura optiune si asta trebuie sa crezi, sa stii, sa respiri la propriu si la figurat. Inainte e singura optiune pentru ca nu putem da timpul inapoi. Inainte e singura optiune pentru ca ai o viata de trait. Inainte e singura optiune pentru ca in cel mai rau caz, poti doar sa stai pe loc. Inainte e singura optiune pentru ca in urma noastra, totul se prabuseste.

Zi de zi urcam una sau mai multe scari, inainte. In urma noastra, orice  treapta pe care am prabusit se prabuseste in amintire. In amintirea unor zile mai bune sau mai rele, a unor alegeri bune, foarte bune sau foarte proaste insa asta e total irelevant.

Aud de multe ori persoane care imi spun ca nu pot trece peste anumite chestii si ca traiesc in trecut. Nu poti trai in trecut pentru ca nici macar prezentul nu il prinzi de picioare. Fuge si trebuie sa tii ritmul cu el.

La fel, nici in viitor nu poti trai. Nu poti trai doar planuind pentru ca planuind uiti sa traiesti. Ia zi, cat parte dintr-o zi traiesti si cat planuiesti? opreste-te pentru o secunda in loc insa nu de tot ci ca si cum ai alerga pe o banda. E in loc insa nu te opresti la propriu.

Opreste-te doar asa, uita trecutul, lasa totul intr-o amintire mai placuta sau mai putin placuta si apoi mergi mai departe. Nu regreta pentru ca iti furi singur clipe. Trebuie sa traiesti pentru ca nu stii cat o sa traiesti. Am fi vrut sa facem multe dar n-am putut? Poate ca nu era timpul, poate ca mai avem o sansa. Din nou, e irelevant. Gandim prea mult, traim prea putin. Hai sa schimbam asta! Nu uita, de multe ori e mai bine sa gandesti mai putin si sa mergi pe instinct. Ai ramane uimit de cat de bine poate fi!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *