Casa si gradina

De ce cantitate de apa au nevoie pasarile? Cum le poti oferi doza optima?

Dupa cum spun specialistii, pentru o viata sanatoasa ne este recomandat sa consumam minim 2L de lichide in fiecare zi. Fie ca respectam acest lucru sau nu, efectele aferente se resimt. De exemplu, in zilele in care vremea ne stimuleaza transpiratia, consumul constant de lichide este mai important ca niciodata. In caz contrar, ne vom simti dezhidratati peste masura.

Acelasi lucru se intampla si cu pasarile, chiar daca toate procesele din corpul lor se desfasoara altfel. Pentru o viata sanatoasa, pentru ca sanatatea si imunitatea pasarilor sa se mentina la un nivel optim, nu uita sa le oferi cantitatea optima de apa de care au mare nevoie.

De cata apa au nevoie pe zi pasarile?

Daca esti crescator de pasari, atunci trebuie sa stii cum stau lucrurile in ceea ce pe priveste aportul de apa. Trebuie sa stii ca intreg consumul de apa al pasarilor si al puilor este influentat in mod direct de cantitatea de substanta uscata ingerata.

Mai exact, cantitatea de hrana uscata pe care o comsuma intr-o zi este direct proportionala cu cantitatea de apa de care au nevoie. Bineinteles, depinde extrem de mult si de tipul de hrana consumat in ziua respectiva: mai bogata sau mai saraca in nutrienti.

Revenind de unde am inceput discutia, se pare ca pasarile, la un kilogram de substanta uscata ingerata, au nevoie de o cantitate de apa cuprinsa intre 2 si 3L. Mai mult decat am fi crezut, nu-i asa?

Pasarile si puii sunt vietuitoare extrem de active, chiar daca pare ca micul lor corp nu are nevoie de o asemenea cantitate de apa. Nu vor consuma ele chiar un kilogram de hrana uscata pe zi, insa daca le pui la dispozitie atat de multa, nu uita de cantitatea de 2 – 3L de apa.

De unde iti poti achizitiona adapatori pentru pasari si pui fara a fi nevoit sa te expui in magazine?

Dupa cum prea bine stii, situatia din tara nu e prea roz, asa ca incearca pe cat mai mult posibil sa respecti autoizolarea. Sa stii ca mediul online vine cu alternative si in ceea ce priveste vietuitoarele. De exemplu, un magazin online pe care ti-l recomand in acest context este SuperFarm Land. Regasesti aici o multime de dispozitive, accesorii si echipamente ce pot contribui activ la cresterea normala a pasarilor si puilor.

Adapatorile pentru pasari si pui se gasesc intr-o varietate de modele in cadrul acestui magazin online. Adapatoare clasice, adapatori cu port sticla, tip galeata si nu doar atat, toate fac parte din categoriile de produse disponibile pe superfarmland.com.

Avand in vedere ca vremea este inca capricioasa, s-ar putea sa ai nevoie, pentru bine pasarilor tale, de o placa de incalzire pentru adapatori pe care o gasesti tot in cadrul acestui magazin.

Te invit acum sa accesezi superfarmland.com pentru a vizualiza intreaga gama de produse destinate pasarilor si puilor. Bineinteles, vei gasi aici toate cele necesare pentru a creste si altfel de animale precum oi, porci, cai, vaci si nu numai.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *