curs engleza online copii
Educatie

Cursuri de la Docentisimo de limba engleza online, pentru copii

Copiii sunt atat de usor de modelat! Din acest motiv, inca de mici ar trebui sa aiba ocazia sa invete diverse lucruri ce le vor fi de ajutor pe viitor. Din acest motiv merg la gradinita si scoala, pentru ca la o varsta frageda sunt mult mai deschisi la noi informatii, le asimileaza mai usor si le si pun in practica.

La fel se intampla si in cazul limbii engleze. Datorita tehnologiei avansate de acum, copiii au posibilitatea de a deprinde cateva cuvinte si fraze in aceasta limba. Vorbim aici in special de accesul acestora la echipamente ce au conexiune la internet.

Un exemplu bun pe care putem sa il dam este binecunoscutul canal YouTube, la care multi copii au acces si unde vizualizeaza si asculta diverse cantece in limba engleza in special. De aici si pana la a incepe sa reproduca franturi din acestea este doar un pas.

Un alt exemplu ar fi jocurile ce pot fi descarcate pe smartphone-uri, tablete si pc-uri, care majoritatea sunt in limba engleza. Copiii inteleg de multe ori chiar si singuri ce sarcini au de facut in cadrul jocului si in acest fel fac conexiunea intre cuvintele rostite pe aplicatie si jocul in sine.

Insa aceste metode nu fac decat sa ii invete pe copii cateva cuvinte. In cazul in care parintii doresc mai mult pentru copiii lor, ii inscriu la cursuri de limba engleza.

Atazi, metoda optima de a invata aceasta limba o reprezinta cursurile online. In acest fel, nu exista contact cu alte persoane si totul se desfasoara in mediul in care copiii se simt cel mai bine.

Copiii pot invata engleza online cu Docentisimo

O recomandare in acest sens sunt cursurile online de limba engleza ce sunt organizate de catre Docentisimo Educational Centre. Acestea vin la pachet cu o serie de avantaje de care se pot bucura copiii ce le urmeaza. Printre acestea mentionam: echipa de profesori cu experienta, metodele interactive de invatare, grupele de maxim 6 cursanti, orarul flexibil, pregatirea pentru examenele de tip Cambridge si multe altele.

Inainte de a incepe cursurile, copiii au parte de o evaluare pentru a se putea stabili cu exactitate nivelul de cunostinte la care se afla. In functie de rezultatul evaluarii, acestia sunt organizati pe grupe. Dar gruparea se face si in functie de varsta, pentru ca un copil de 6 ani nu va putea asimila si intelege informatiile la fel ca si unul de 13 ani, de exemplu.

Pentru mai multe informatii in legatura cu aceste cursuri pentru copii, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial al Docentisimo Educational Centre.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Emilia spune:

    Multumesc mult pentru link!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *