Blog

Cum sa primesti date Facebook Insights pentru site-ul tau WordPress

How to Get Facebook Insights for Your WordPress SiteVrei sa stii cum sa primesti date importante de la Facebook Insights pentru site-ul tau WordPress? Ai nimerit in locul potrivit pentru ca astazi realizam un tutorial despre modul exact in care poti face asta.

Premisa: Facebook a implinit de curand 10 ani de functionare. In tot acest timp, popularitatea de care se bucura la nivel mondial este imensa. Astazi, aproape trei sferturi din utilizatorii mediului online au un cont de Facebook pe care se logheaza regulat. Asta poate sa-ti fie de folos chiar si tie, ca detinator de site pe platforma wordpress. Cum mai exact? Avand in vedere ca marea majoritate a persoanelor care iti viziteaza site-ul vor fi logate pe Facebook, Facebook Insights integrat in site-ul tau iti va pue la dispozitie date pe care le poti folosi in promovare, crearea de oferte si optimizarea site-ului tau. Vei sti ce varste au vizitatorii tai, daca esti vizitat mai mult de barbati sau de femei, care este locul de unde te viziteaza etc.

Pe langa aceasta, Facebook Insights are un mod intelogent in care detecteaza cele mai bune pagini pe care poti pune butoane de like, share send sau plugin Facebook Comments.

Cum integrezi Facebook Insights?

1. Mergi in panoul de admin al site-ului WordPress si descarca plugin-ul Facebook Open Graph Meta Data. Descarca-l, instaleaza-l si activeaza-l.

2. Introdu ID-ul contului personal pe care il preiei mergand la adresa asta: http://graph.facebook.com/id. Ai grija sa fii logat in contul personal.

3. Foloseste plugin facebook Like corect. Acesta este cel XFBML.

4. Mergi la Facebook Insight Page si da click pe „Insights for your Website”. Aici trebuie doar sa introduci adresa site-ului tau si sa o legi de contul personal. De aici nu mai ramane decat sa te bucuri si sa te folosesti de toate informatiile pretioase pe care le poate oferi unealta gratuita Facebook Insights.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Cu toate datele astea poti vinde mai bine daca ai de exemplu un magazin online. Mersi de recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.