Blog

Cum sa nu iti incepi ziua

Unii vor crede ca superstitiile sunt cele care le strica ziua, ca pentru a incepe totul cu dreptul trebuie sa se fereasca de anumite aspecte chipurile negative. De fapt conteaza sa ii oferi corpului tau o stare de bine pentru ca in cele din urma si psihicul tau sa fie unul pregatit pentru a incepe o noua zi. Insa unii incep totul exact asa cum nu ar trebui.

Din sirul de activitati ce nu ar trebui sa le experimentezi de la inceput de zi se numara:

  1. Amana alarma. De fapt ar trebui sa avem un ritm natural de a ne trezi si chiar si fara alarma. Prea putini putem face asta. Si de ce te-ar afecta in cele din urma? Pentru ca tine de faptul ca iti intrerupi somnul si cand te trezesti nu mai ai acea stare de odihna. Cum nu tragi nici draperiile pentru ca lumina naturala sa patrunda in casa si sa te expui la lumina cum nu te vei trezi in adevaratul sens al cuvantului, activat parca pentru o noua zi.
  2. Butonezi telefonul. Este din nou un aspect destul de important avand in vedere nu numai ca ar putea sa iti intrerupa somnul si sa te aduca in punctul in care sa nu mai ai acel somn adanc si necesar pentru a fi odihnit. Conteaza de asemenea ca nu tinem cont de nivelul radiatiilor din folosirea gadget-urilor de acest gen.
  3. Fumatul. Se regaseste in topul activitatilor ce caracterizeaza de cele mai multe ori o dimineata banala pentru unii. De fapt se crede ca fumatul la primele ore ale diminetii dubleaza riscul de a dezvolta tumori si riscul per general fata de ceea ce rezulta din obiceiul fumatului.

O dimineata ideala este inceputa in tihna, cu lumina naturala si aer proaspat. Doar ca cei mai multi sunt presati de timp si nu se mai gandesc la detalii.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *