Blog

Cum sa intretii marmura pe termen lung- top sfaturi de la Stone-Care

Te-ai decis ca marmura sa fie cea care iti innobileaza casa. Are luciul sau aparte si o eleganta ce iti defineste casa intr-o aspect deosebit, indiferent de zona in care alegi sa plasezi marmura. De la podea si pana la blatul de bucatarie suprafata din marmura are nevoie de ingrijire. Asa ca Stone-Care este raspunsul tau.

Serviciul de ingrijire marmura de la Stone-Care

Asa cum si numele de altfel iti sugereaza cei de la Stone-Care se preocupa in special de ceea ce tine de ingrijirea suprafetelor din piatra naturala. Iata ce recomandari ai cand vine vorba de suprafetele din casa ta cu marmura:

  • Nu lasa petele pe suprafata in cauza ci sterge imediat totul cu o carpa din bumbac. Acelasi lucru se recomanda si cand vine vorba de spalare cu mop.
  • Daca este vorba de o suprafata de podea ai grija la pietre si particule de praf ce le transporti de afara, de regula pe talpa pantofilor. Nu ar strica un covoras la intrare.
  • Nu folosi orice tip de detergent pentru a curata marmura. De evitat sunt acele substante acide in primul rand si cele abrazive asa ca pentru o podea atat de sofisticata cum este stilul marmurei evita sa folosesti traditionalele metode.
  • Se recomanda ca de 2 ori pe an suprafata in cauza sa fie tratata pentru impermeabilitate. In acest sens exista produse profesionale si speciale, cele care protejeaza suprafata impotriva infiltratiilor de apa. Si daca tii cu adevarat la intretinerea marmurei atunci ar fi bine sa o ceruiesti de asemenea- un asemenea procedeu ajuta si la o curatare mai usoara.

La fel ca si orice alt bun pe care il detii si suprafata din marmura are nevoie de ingrijire in mod constant. Asta inseamna un procedeu de curatat saptamanal pentru ca mai apoi sa incluzi tratamentele speciale de-a lungul anilor. Doar ca unii inteleg total gresit acest lucru astfel ca ajung sa isi creeze falsa iluzie ca ofera luciu marmurei cu tot felul de incercari clasice. Nu ai nevoie de asa ceva ci de Stone-Care, cei specializati pe intretinerea marmurei intr-o complexitate de aspecte. Din acest punct de vedere ajungi la ei daca ai nevoie de asistenta, de consiliere. Toto ei sunt cei care iti vor lustrui, slefui, reconditiona marmura sau orice alta suprafata din piatra naturala. Si pentru ca sunt profi din toate punctele de vedere tine cont ca acestia iti pot face vizite dupa bunul plac pentru intretinerea suprafetelor, oferind servicii chiar si saptamanale sau lunare daca este cazul.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *