Business

Cum sa fii un bun agent de vanzari

Sa vinzi nu este un lucru tocmai placut, mai ales pentru persoanele carora nu le place sa faca acest lucru. Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama care sunt termenii pe care ar trebui sa ii folosim in momentul in care ne dorim sa vindem anumite lucruri, servicii sau produse.

In realitate vanzarea este cu adevarat o arta. In momentul in care va doriti sa vindeti un anumit produs trebuie sa fiti constienti si de faptul ca manuirea unor replici si punerea in practica a unor strategii este mai mult decat importanta. In continuare va vom oferi cateva sfaturi pentru a vinde mult mai repede si mai bine. Iata care sunt acestea:

In primul rand foarte multi agenti de vanzari aleg sa se injoseasca de-a dreptul atunci cand vine vorba despre a vinde un anumit produs sau un serviciu. Ei bine, aceasta strategie este cea mai proasta. Trebuie sa va ganditi ca momentul in care incepeti sa vindeti anumite lucruri trebuie sa fiti constienti de faptul ca si potentialul client are nevoie de serviciul dvs. pentru buna lui functionare. Daca este deschis si intr-adevar spune ca are nevoie de ele iti va fi mult mai usor, insa nu trebuie sa uiti ca totul porneste de la un parteneriat.

In loc sa folosesti cuvintele: eu, mie, noi, a noastra, care fac referire la firma pe care o reprezinti sau la propria persoana, va trebui sa folosesti mai multe cuvinte care te vor ajuta sa il pui in lumina centrala tocmai pe interlocutor. Astfel, folositi cuvintele: dvs, ale dvs, a dvs si astfel veti starni si interesul. Nu uitati sa veniti cu tot felul de idei care ii deschid mintea clientului si care il fac sa creada ca are nevoie neaparata de dvs.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *