GRT
Featured Noutati Tehnologie

Cum sa cumperi The Graph (GRT) in 3 minute si 3 pasi simpli

Fondata in anul 2018 de catre Yaniv Tal, Jannis Pohlmann si Brandon Ramirez, parteneri in diferite proiecte create pentru dezvoltatori, The Graph (GRT) reprezinta o criptomoneda cunoscuta in toata lumea, pe care este simplu sa o cumperi. Afla in continuare cum sa faci asta si, mai important, cu zero comision!

 

The Graph este un software open source lansat pentru a colecta, stoca si procesa date din aplicatii blockchain pentru a facilita gasirea informatiilor. Lansat in forma initiala pe blockchain-ul Ethereum, misiunea The Graph este de a ajuta dezvoltatorii sa foloseasca date relevante pentru a spori eficienta aplicatiilor descentralizate.

 

Ceea ce face unica criptomoneda GRT este faptul ca este utilizata pentru asigurarea integritatii datelor securizate din reteaua sa. Orice utilizator al sau, indiferent ca este vorba de curator, indexator sau delegator este necesar sa tina in stacking criptomonedele GRT pentru a-si indeplini rolurile, castigand la schimb un procent din taxele de retea. 

 

Criptomoneda GRT isi deriva valoarea din capacitatea sa de a asigura executarea cu succes a contractelor inteligente care depind de protocolul The Graph. In special, GRT este singura criptomoneda utilizata pentru operatiunile cheie ale retelei. De exemplu, consumatorii care adreseaza intrebari catre indexatori trebuie sa plateasca o taxa de interogare, exprimata in GRT. Oricine detine sau mizeaza pe  jetoane GRT poate participa la deciziile care afecteaza software-ul si poate vota propuneri pentru regulile care guverneaza utilizarea platformei. 

 

Investitorii trebuie sa retina ca, in timp ce The Graph a introdus 10 miliarde GRT in 2020, oferta totala va creste in medie cu aproximativ 3% anual, estimandu-se ca aproximativ 1% din jetoane vor fi scoase din circulatie in fiecare an.

 

Cum sa cumperi The Graph (GRT) in 3 pasi simpli – dureaza doar 3 minute!

 

Creeaza cont 

 

Te inregistrezi simplu, iti setezi numele de utilizator si parola.

 

Depune bani in cont 

 

Dupa ce urmezi tot procesul de inregistrare poti face prima ta depunere. Este la fel de simplu si rapid. Valoarea depozitului minim este de doar 100 de dolari. Poti alimenta in lei. 

 

Cumperi GRT

 

Acum poti cumpara moneda dorita cu doar cateva click-uri.

 

De ce sa alegi tranzactionarea pe eToro 

 

eToro este platforma care s-a facut cunoscuta pentru avantajele pe care le pune la dispozitie pentru useri. Nu doar ca ai parte de un proces simplu de tranzactionare, insa ai si comision zero. 

 

Nu sunt taxe ascunse. eToro iti permite un mod practic si gratuit de a testa pana cand sa iti investesti banii. Asadar, testeaza gratuit cu un cont demo. Poti testa piata, ai acces la date reale, dar fara inca sa faci parte efectiv din ea. Ai optiunea de a practica pe cont demo de 100.000 de dolari. 

 

De asemenea, eToro inseamna si o platforma de learning. eToro Academy este partea teoretica din ce inseamna tranzactionarea criptomonedelor. 

 

Inregistreaza-te acum pe platforma eToro.com!

 

 

Ca pe final

 

Este recomandat ca inainte sa investesti propriu zis in astfel de chestiuni, sa te documentezi despre fiecare ramura in parte si sa nu te pripesti atunci cand iei decizii. Este vorba pana la urma de investitiile tale, iar acestea merita sa fie unele de succes. 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *