general

Cum sa afli daca cineva te-a blocat pe Twitter

Twitter este un fel de loc public insa asta numai daca nu iti setezi profilul privat, moment in care va trebui sa accepti sau nu daca cineva iti vede profilul si tweet-urile. Cand ai probleme cu anumiti follow-eri, poti foarte usor sa ii blochezi. 

Asta se face foarte usor. Doar dai click pe profilul lor si apoi pe „Block/Report”. Totusi, utilizatorul pe care il blochezi nu va primi nici o avertizare care sa-l anunte ca l-ai blocat. Sunt totusi cateva moduri in care poti afla daca cineva te-a blocat.

1. Creaza un nou cont gratuit de Twitter cu un nume diferit, daca nu poti citi tweet-urile unei persoane. Asta se intampla daca si-au setat profilul privat. Fa o cerere de a-i vedea profilul privat. Daca accepta, vei putea sa citesti din nou tweet-urile persoanei respective.

Incearca sa dai follow la acea persoana prin click pe Follow la profilul persoanei respective. Daca esti blocat, vei primi automat un mesaj care te va atentiona ca persoana respectiva te-a blocat. Vei putea sa citesti tweet-urile acelei persoane daca profilul este public insa nu il vei putea contacta prin intermediul twitter si nu vei putea sa il urmaresti (nu ii vei putea da follow).

Da un Tweet cu @ cu o persoana. Pe homepage, scrie @ si username-ul persoanei respective. Daca tweet-ul tau nu va aparea, inseamna ca cel mai probabil ai fost blocat de acea persoana.

Twitter este una din cele mai mari retele de socializare, perfecta pentru business-uri si pentru branduri. Daca vrei sa te promovezi usor, poti folosi twitter-ul cu incredere. Speram ca v-am ajutat cu metodele noastre prin ca puteti descoperi daca ati fost de o persoana pe twitter.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *