Trucuri

Cum prevenim caderea parului

Caderea parului este o reala problema care nu trebuie sa fie pusa pe baza schimbarii de anotimp sau sa gasim alte motive neadevarate. Este foarte important sa acordam o foarte mare atentie parului nostru. Podoaba capilara este imaginea unei femei si poate spune foarte multe lucruri despre sanatatea aceasteia. De aceea este foarte important sa acordam atentia necesara parului si mai ales caderii lui.

In primul rand este foarte important sa acorzi atentia necesara in momentul in care iti cade parul. De asemenea, alimentatia este foarte importanta in ceea ce priveste aceste neplaceri. Caderea parului este determinata, in primul rand, de alimentatia necorespunzatoare. Poti sa te adresezi unui medic care sa iti indice ce anume ar trebui sa consumi pentru a preveni caderea parului.

Un alt factor care influenteaza caderea parului este faptul ca te gandesti foarte mult la aceasta problema. Stresul nu face decat sa agraveze problemele de acest gen, iar daca ai o problema genetica si parintii tai se confrunta cu aceeasi problema nu ar trebui sa iti mai faci griji pentru ca nu ai o alta alternativa.

In cazul in care porti caciula, palarie, batic sau alte lucruri de acest gen, acestea pot fi una din cauzele caderii parului. Acestea vor subtia firul de par, il vor slabi si vor spori aparitia caderii parului.

Bineinteles, toate femeile folosesc produse de styling sau aparaturi pentru a-si coafa parul. Acestea nu vor face decat sa iti deterioreze firul de par. Incearca sa renunti sau cel putin sa limitezi folosirea placii de par, a ondulatoarelor sau alte aparaturi care presupun o incalzire puternica firului de par. Ele iti vor deteriora firul de par si ulterior, te vei confrunta cu caderea parului. In cazul in care le folosesti, ai putea opta pentru aparaturi care au butoane de reglare a temperaturii si le poti regla la temperatura minima.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *