Tehnologie

Cum iti poti imbunatati experienta Facebook Messenger

Daca numarul utilizatorilor renumitei retele de socializare a depasit de mult miliardul, nici aplicatia Facebook Messenger nu e prea departe de aceasta cifra. Oficialii declara undeva la 800 milioane utilizatori ai Facebook Messenger – aplicatia ce permite comunicare mult mai usoara si acces mai rapid la contactele din lista.

Aplicatia are un principal avantaj – este separata de aplicatia-mama Facebook si ofera strict partea de comunicare. Poti continua sa vorbesti cu prietenii in timp ce faci revista presei, actualizezi alte aplicatii sau citesti noutatile.

Nu ai nevoie de cont de Facebook pentru a folosi aplicatia Facebook Messenger. Multi nu stiu asta, pentru ca a avea cont pe reteaua de socializare este ceva foarte comun in zilele noastre. Te poti insa conecta la Facebook Messenger doar cu numarul de telefon, downloadand aplicatia si selectand optiunea „Not on Facebook”.

Vorbesti zilnic cu aproximativ aceleasi persoane? Aplicatia iti permite sa creezi grupuri de conversatii, pentru a nu mai fi nevoit sa cauti de fiecare data persoanele in lista de contacte.

Daca te deranjeaza notificarile, le poti dezactiva pentru fiecare persoana cu care conversezi in parte. Poti alege si perioada pentru care notificarile sa fie dezactivate – 15 minute, 1 ora, 8 ore, 24 ore sau pe timp nedefinit, pana le reactivezi.

Ca orice program de tip messenger care se respecta, din cadrul Facebook Messenger nu putea lipsi facilitatea de a primi si trimite fotografii. Trimiterea locatiei este un alt element de ajutor – poti sa confirmi prietenilor locul in care te afli.

Recent s-a introdus o noua optiune pentru Facebook Messenger – posibilitatea de a personaliza fiecare conversatie in parte. Poate fi ales fontul sau culoarea textului transmis, temele, imagini de fundal sau diferiti emoji. De asemenea poate fi modificat numele participantilor la conversatie, pentru divertisment.

Tinand cont de popularitatea retelei de socializare, dar si de numarul in continua crestere a proprietarilor de smartphone-uri, nu e de mirare ca aplicatia Facebook Messenger se claseaza pe o pozitie de top in randul aplicatiilor de tip chat. Personalizarea completa si accesibilitatea o recomanda, alaturi de alte atuuri ce asteapta descoperite.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.