Noutati Stiri

Cum iti alegi o lanterna de calitate

Chiar si cel  mai banal lucru posibil la care te gandesti cand tine de o investitie te va interesa sa tina de o alegere care sa te avantajeze. Crezi ca o lanterna o vei folosi rar si cu toate acestea asta nu trebuie sa insemne ca nu pui pret pe calitatea ei cand o vei alege.

Categoria de lanterne este una vasta asa ca ai o sumedenie de tipuri din care sa alegi. In primul rand poate ca ar fi mai avantajos sa incepi cu o lanterna LED. Aceasta este din randul celor moderne care sa reziste mai mult, sunt cele care ofera o lumina mai buna. In numele acestei nevoi iata cateva sfaturi de care sa tii cont:

  1. Alege lanterna cu o luminozitate potrivita. Ideea de baza este sa alegi lanterna cu o lumina puternica. Insa nu de fiecare data ai nevoie de asa ceva asa ca in stil comun acea lanterna cu 30 de lumeni este suficienta. Ceva mai avansata, cea de 90 de lumeni este indicata pentru cazuri aparte spre exemplu acele lanterne folosite in investigatii pentru politisti spre exemplu. Insa, alegerea trebuie sa tina de cazul fiecaruia caci optiuni sunt fara doar si poate, de pana la 1200 lumeni.
  2. Lanterna LED consuma mai putin si cu toate acestea ofera nivelul de lumina optim. De asemenea, lumina oferita emana mai putina caldura. Sa ne gandim spre exemplu ca sunt acele echipamente ce implica lumina pe casca, purtata poate pe cap la o partida de vanatoare de ce nu. Va deranja cu siguranta daca lanterna nu este din randul celor moderne, daca vai fi acea lumina prea puternica care sa emane caldura si care sa afecteze nivelul de confort.
  3. Rezistenta unei lanterne nu trebuie sa tina numai de bateria in sine. Spre exemplu rezistenta la soc conteaza si asa astfel ca din acest punct de vedere din nou lanterna LED este net superioara celor clasice. Mergi la o partida de vanatoare si nu poti preconiza ca mediul de desfasurare nu va afecta lanterna. O simpla cazatura ar putea fi inamicul.

Avantajoase si pe termen lung, oferind un grad de lumina corespunzator indiferent de situatie, lanternele LED sunt cel mai adesea cumparate. Insa chiar si asa un ultim sfat ar fi sa tineti cont si de garantia cu care vine produsul in sine. Asta ofera si mai mare incredere in ceea ce se achizitioneaza si pana la urma este dovada clara ca acele caracteristici de laudat la o lanterna nu sunt simple povesti.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *