Blog Realitatea Stiri

Cum isi apara modelele de la videochat job-ul si imaginea in societate

Un model la videochat are un job modern. Altii ar spune ca sunt active prea usor intr-un mediu cu tenta erotica, intima. De fapt adevarul este ca nu poti judeca daca nu esti tu in acel caz. Nu poti spune ca este sau ca nu este ceva moral daca nu experimentezi ce se intampla in cadrul unui studio de acest gen. Cert este ca sunt numeroase mituri si neadevaruri despre acest subiect.

La videochat Studio2o lucrurile sunt diferite. Aici legalitatea acestui tip de job face ca totul sa fie de o transparenta aparte. Asa isi „apara” modelele lor locul de munca pe care il au. Lucreaza legal, au contract si toate beneficiile din asta. In plus au o serie de avantaje care le ajuta sa combata lejer anumite mituri despre domeniu. Spre exemplu au parte de training inca de la angajare, asta inseamna o echipa de oameni care le ajuta pe fete sa fie bine instruite si sa capete experienta.

Au parte de consiliere de imagine, ajutor din punct de vedere stilistic. Desi salariile sunt foarte mari studioul de videochat Studio20 le ajuta pe fete sa isi indeplineasca si mai repede un vis de genul achizitiei unor bunuri. Case, masini si asa mai departe se pot cumpara cu ajutorul unui credit crealizat la ei, bani cu imprumut insa fara dobanda.

Ca drept dovada ca un job la videochat este un loc de munca decent si avantajos cei de la Studio20 ne dezvaluie ca ofera fetelor un program flexibil. Acestea sunt onorant spus modele si au parte de masaj si de sala de fitness chiar in cadrul unui studio. Se ingrijesc de fete mai mult decat prin sansa de a le da acest loc de munca bine platit asa ca dupa bunul plac cand au timp liber fetele se pot relaxa la serviciu.

Una peste alta, ne dam seama ca tindem sa credem despre anumite subiecte ca nu sunt decente doar pentru ca nu cunoastem anumite detalii. In necunostinta de cauza ajungem sa fim reticenti la aceste subiecte cand de fapt ele nu fac altceva decat sa ne dea un exemplu al unui job cu oportunitati.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *