general Stiri Trucuri

Cum alegi inelul de logodna – mic ghid pentru barbati

Vine si acel moment…pentru barbati un chin, pentru femei o reala placere, cand inelul mult dorit si simbol cu traditie aduce se pare o dilema complexa. Ce sa alegi pentru ea, cea care pune o mai mare presiune pe tine cu asteptarile sale? Ce sa alegi din lista aceea de inele care parca si seamana unele cu celelalte?

Iata micul ghid care sa te ajute sa te decizi:

  1. Defineste bugetul. Barbatii se pricep foarte bine la numere si mai ales la contorizari de acest gen. Asa ca pana una alta cati bani ai la dispozitie? Desigur, ea merita mai mult si orice sacrificiu insa exista si o limita. Stii, ca la masini – in functie de cat detii se interpreteaza si cat ti-ai permis sa cheltuiesti.
  2. Alege un stil. Cel putin minimul de informatie trebuie sa il stii asa ca un stil este de ales. Poate fi vorba de cel clasic, de un stil cu piatra centrala, de un inel simplu sau de ce nu chiar cel tip verigheta, cu nimic din ce inseamna stilul in relief. Tipic feminin, ar fi totusi necesar sa aiba metal pretios, aur de orice culoare.
  3. Alege calitatea mai presus de orice. Nu te zgarci la un pret mai mic pentru ca in final inelul sa fie un fake. Ori e dragoste adevarata ori nu! Mai ales cand vine vorba de acele inele cu diamant ar trebui sa tii cont de nevoia de a primi si un certificat de veridicitate. Acesta atesta faptul ca un anume inel este real, cu valoare concreta si justificata.
  4. Daca alegi un inel cu alte pietre pretioase de la smarald si pana la safire, rubine etc. potriveste totul cu ochii ei. Pe langa sclipirea pe care o va avea sa vada ce ai ales, pe langa surpriza in  sine cand va vedea si culoarea ce ii defineste ochii pe inelul mult dorit totul devine mai flatant ca oiricand.

Daca pentru ea e special pentru tine trebuie sa fie echivalentul cu ceva important. E ca o misiune asa ca aduna-ti fortele pentru asta. O bijuterie pe care o alegi cu drag isi face cunoscuta stralucirea. O bijuterie pe care o alegi corespunzator cu ceea ce inseamna stilul iubitei devine  cu adevarat inelul pretuit. Avand in vedere ca este acel inel ce trebuie sa reprezinte iubirea si devotamentul tine cont de elemente de simbol dincolo de valoarea in sine. Spre exemplu povestile din spatele unui astfel de moment sunt si ele speciale. Asa ca alege acel inel pentru care ai adunat frumusetea si farmecul povestii voastre de dragoste.

Descopera la www.e-ring.ro o varietate de stiluri de inele. Nu numai pretioase ci si de o adevarate bijuterii care iti iau ochii se prezinta aici intr-un catalog de zile mari. Si pentru ca este destul de greu sa iti gasesti preferinta poti oricand sa optezi si pentru un stil personalizat, dupa modelul exact pe care il ai in minte.

Crezi ca mai conteaza acum pretul? Pentru tot ce merita ea, pentru tot ce este ea pentru tine pretul este mai putin important acum.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *