Noutati Servicii

Cu Aptjob ai parte de jobul visat

Stim ca este foarte greu sa iti gasesti de munca in ziua de azi. Mie insami mi-a luat vreo cateva luni bune pana cand sa ma angajez unde lucrez acum, insa am reusit datorita site-ului AptJob, dupa introducerea termenului „cauta joburi” pe Internet.

La ceva timp dupa ce am absolvit masterul, am zis sa imi caut de munca de acum. Tot ceea ce facusem pana atunci era doar munca de colaborare sau proiecte unice care se finalizau in inmanarea unei diplome de participare si cam atat. In Romania este si mai greu de atat sa iti gasesti jobul mult visat, insa eu cel putin,

cauta joburi

mult mai multe variante de a alege decat ce se regasea pe alte site-uri de recrutare de pe Internet.

In timpul facultatii si a masterului, am participat si vizitat chiar si Expourile de locuri de munca sau targurile de joburi care apareau din cand in cand in oras. Dar  asta a fost pe timpul studiilor. Dupa aceea, dupa absolvire, m-am inscris mai intai de toate la Fortele de munca pentru ajutorul de somaj. Am zis ca decat nimic, mai bine ceva acolo.

Si mi-am depus actele si am participat la toate Bursele de locuri de munca de care ma instiinta Agentia de Ocupare a Fortei de Munca si tot am gasit ceva care sa imi placa, insa nu am fost selectat.  In Bucuresti sunt mai mari sansele, insa pana am ajuns sa fiu angajat in cadrul locului de munca visat a mai durat ceva. Trebuia sa fac eu ceva si am ales sa imi revizuiesc CV-ul si sa il inscriu peste tot.

joburi

Asa am dat si de site-ul de cautare de joburi AptJob, alegerea cea mai buna avand in vedere varietatea de joburi inscrise acolo si cautarea eficace dupa cuvinte cheie si localitatea in care se doreste a se lucra. In functie de experienta, de ceea ce vrei sa faci si de locul in care vrei sa profesezi, acest site te ajuta foarte mult sa gasesti jobul mult visat. Fa ca mine si iti vei gasi de munca!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *