Blog

Consoleaza-te cand te simti singur

lonely-1Nu esti singur in a fi singur

Multi dintre noi purtam aceiasi batalie exact langa voi. Suntem cu totii in asta impreuna. Asa ca nu conteaza cat de rusinat sau patetic te simti de situatia ta, afla ca sunt altii care experimenteaza aceleasi emotii. Cand te auzi spunand „Sunt singur”, este doar mintea ta ingrijorat incercand sa te minta. Este intotdeauna cineva pe care te poti baza. Poate ca nu poti vorbi imediat cu ei, dar ei sunt undeva acolo, si asta este tot ceea ce trebuie sa stii.

Cateodata cand te simti singur, trebuie sa fii singur.

Cateodata trebuie sa fii singur, nu sa te simti singuratic, dar sa te bucuri de timp liber doar fiind singur si gasindu-ti calea. In alte cuvinte, momentele care te fac sa te simti singur sunt momentele de care ai putea avea nevoie sa fii tu. Asta este una din cele mai crude ironii ale vietii. Avem nevoie sa fim singuri, fiindca in momentul in care suntem singuri ne detasam de obligatii, nu trebuie sa facem spectacol, ne putem auzi propriile ganduri si sa simtim ceea ce ne spune intuitia. Adevarul este ca prin viata vor fi momente in care lumea devine foarte linistita, iar singurul lucru care iti ramane este sa-ti urmaresti inima.

Inainte de a-ti gasi calea trebuie sa te pierzi

Nu inainte de a fi pierdut in aceasta lume, poti incepe sa-ti gasesti cea mai buna cale. Realizand ca esti pierdut este primul pas in a-ti trai viata pe care o doresti. Al 2-lea pas este sa parasesti viata pe care nu o doresti. Sa faci o schimbare majora in viata este un lucru care te poate speria, dar stiti ce este mai infricosator decat asta ? Mai infricosator decat acest lucru este sa regreti ce ai facut sau ce nu ai facut vreodata.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *