Blog

Colectia completa pentru o femeie- bijuterii pentru fiecare zi

Fiecare femeie in parte este frumoasa in sensul sau insa diferenta cel putin din punct de vedere vizual se face din ceea ce este un stil adorabil al accesoriilor care insufletesc totul. Cu alte cuvinte femeile parca nu sunt la fel de multumite  de o tinuta si de modul in care isi combina obiectele vestimentare daca nu adauga si ceva seturi si bijuterii in tinuta.

Nu degeaba sunt considerate a fi complicate- de fapt asa definesc ele intreaga lor existanta si prin ceea ce fac isi doresc mereu complexitate. Pare greu de crezut si de inteles; mai ales pentru un barbat insa sa ne gandim ca femeile sunt sexul frumos cu un motiv; le place cochetul, isi imbraca frumos formele senzuale, isi adauga cercei de tot felul in urechilor lor dragute, isi pun oja pe unghii, isi pun ruj pe buze si sunt ca niste papusi. Pe scurt, femeilor le place sa arate bine, sunt mereu atente cu ceea ce poarta, ceea ce pun pe ele si nu in cele din urma nu uita sa isi adauge si bijuterii si tot felul de accesorii.

Orice barbat stie ca pentru a multumi o femeie o bijuteriie este calea cea mai  usoara. Sunt cele mai bune prietene cand una pune in valoare stilul si frumusetea celeilalte. Insa contrar a ceea ce in stil clasic ar gandi orice barbat se pare ca femeile nu prefera numai acele bijuterii din metale pretioase. Si motivele sunt diverse pentru ca acestea sa isi doreasca sa aiba de toate, din toate felurile si de toate valorile. Aur pentru ca este din clasa metalelor pretioase de un inalt nivel; argint pentru ca este o alternativa, un stil mai modern si sa nu uitam ca aceste metale sunt cele care nu corodeaza, cele care se pastreaza foarte bine in timp. Insa dincolo de astfel de metale chiar si acele seturi de accesorii cu pietre semipretioase sunt de dorit. Fie din superstitie si fiecarei zodii cu un corespondent anume, fie din pura atragere ca si prima vedere fiecare femeie are preferintele ei.

Bijuterii care pot fi se pare piesele centrale,bijuterii accesorii ce pur si simplu atrag privirile si accentueaza si mai mult formele si liniile unei femei, bijuterii de tot soiul- nu uita ca femeile sunt complexe si tocmai de aceea nu  le place stilul simplu. Au nevoie de accesorii, de bijuterii de tot soiul pentru ca sunt exact ca si ele insele.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *