Blog general Noutati

Clubul biciclistilor

Cat de placut este sa ai o motivatie in plus pentru ca timpul tau liber sa fie unul calitativ…fiecare dintre noi isi regaseste o pasiune, isi cauta o placere, un hobby pentru ca viata merita traita. Timpul nu iarta si cu fiecare clipa pe care o pierzi pierzi practic o sansa de a face ceva pentru tine. Biciclistii sunt cei care ne ofera o lectie de viata caci nu numai partea de exercitiu fizic conteaza ci si modul in care percep viata- pur si simplu altfel, sa te simti liber si sa te bucuri de ceea ce te inconjoara.

Dar bicicleta implica desigur si o investitie. Nu la fel de mare ca si pentru o masina. Dar ai nevoie de o grija permanenta pentru ca daca aceasta nu functioneaza ca atare nici stare ta nu este una buna. Ca si cand te lasa la greu si iti intrerupe marea placere planificata. Clubul biciclistilor intelege asta astfel ca si cel mai mic accesoriu este de luat in seama. Dar mai nou, online gasesti de toate, facil si rapid. Categoria de accesorii biciclete in Bucuresti este una dintre cele mai cautate.

Desi in prima faza ai putea crede ca este vorba de parti de care te-ai putea lipsi lucrurile se schimba cand esti un impatimit al pedalarii. Cum ar fi sa porti o rochie fara curea sau o pereche de pantaloni fara curea? La fel se intampla si cu accesoriile pentru bicicleta. In primul rand te asiguri ca oriunde vei merge vei putea fi vizibil. Este ceva mai dificil cand te prinde noaptea pe traseu astfel ca este vital sa ai luminile necesare in dotarea bicicletei. Faruri, stopuri sau poate un portbagaj pentru diverse lucruri pe care le vei avea la tine in acest timp. Si cand ceva nu merge bine….Imprevizibilul se intampla astfel ca cel putin de o pompa pentru o eventuala pana vei avea nevoie.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *