general SEO

Ciudat si modern, un titlu de onoare

Daca pana acum China impresiona cu cele mai inalte cladiri din lume de data aceasta recenta prezentare tine de un hotel pe cat de ciudat pe atat de modern. Impresionant din toate punctele de vedere hotelul  Sheraton Huzhou Hot Spring Resort domneste pe malul Lacului Taihu, din Huzhou. De la dimensiuni la modul in care a fost proiectat acest hotel isi merita titlu de cel mai ciudat loc de cazare.

Ca si proiectie acest hotel are aspectul unui cerc ce parca rasare din apa, o forma circulara si in straturi care sa demonstreze inca de la bun inceput ciudatenia. Cu 27 de etaje si peste 300 de camere de cazare intreaga suprafata este de 100 de metri inaltime si o latime de 116 metri.

Povestea continua cu impresionanta imagine a tavanului. Pe langa faptul ca este decorat cu mii de cristale Swarovski design-ul sau este bazat pe valuri succesive de corpuri de iluminat. Podeaua este si ea parte din planul de opulenta ca si design, cu jad alb si piatra din Brazilia. O mica parte din ceea ce acest hotel reprezinta, nu este de mirare ca valoarea totala a acestuia insumeaza 1,5 miliarde de dolari.

Cu accent pe partea de constructie insa continuand cu o idee de complexitate intreaga cladire vine cu cate o imagine de admirat. Ai putea crede ca este un hotel oarecare unde luxul este la el acasa. Insa este mai mult decat atat. Si cum atractia in sine se completeaza cu amplasarea strategica ramane ca pentru fiecare camera din acest  hotel sa se gaseasca doritori de cazare care desigur va fi la o cota mare ca si pret.

Desi ceea ce Dubaiul ofera acolo unde se afla cel mai luxos hotel din lume, singurul cotat la 7 stele, pana la urma conteaza imaginatia si cum se pot gasi modalitati nu de a depasi un record ci de a veni cu ineditul. Iar China reuseste de data aceasta cu un aspect unic si putin ciudat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *