general

Cele mai utile trucuri de make-up

Pentru ca vrem mereu sa aratam bine, noi femeile, folosim tot felul de produse de ingrijire si gasim tot felul de solutii inedite pentru a ne machia si a arata de milioane tot timpul.

Dar pe langa obisnuitele trucuri si ritualuri pe care le avem zilnic, mai sunt cateva solutii care ne pot ajuta sa ne machiem mai bine si mai usor, solutii de care nu foarte multa lume e constienta.

Creion gel de ochi

Transforma un creion de ochi obisnuit cu varf tare, care te poate zgaria la conturarea ochilor, intr-un creion de ochi de tip gel, care este mult mai bland cu pielea sensibila din jurul ochilor. Incalzeste varful creionului cu ajutorul unui chibrit aprins sau a unei brichete aprinse, pentru a inmuia mina creionului, si pentru a realiza un contur al ochilor mult mai precis si mai putin dur.

Culoare mai intensa pe pleoape

Pentru a face un fard de ochi mai putin pigmentat sau mai transparent sa iasa in evidenta pe pleoapele tale, atunci coloreaza toata suprafata pleoapei superioare cu un creion alb de ochi, apoi deasupra acestuia aplica cu pensula fardul tau preferat. Culoarea va fi mult mai intensa si va iesi in evidenta in constrast cu pielea fetei.

O codita de tus perfecta

Foloseste o lingura pentru a te asigura ca machiajul de tip ochi de pisica iti va reusi pe deplin. Tinand coada lingurei in coltul exterior al ochiului, traseaza o linie dreapta cu tusul pentru primul pas al machiajului de tip ochi de pisica.

Apoi, intoarce lingura cu partea rotunda, astfel incat sa-si acopere pleoapa si traseaza a doua linie cu tusul, linia de sus, de pe pleoapa superioara. Astfel ai creat un pliu din doua linii  pe care il vei umple cu tus si astfel iti vei fi creat propria codita de tus, specifica ochilor de pisica.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.