city-break-italia
general Servicii

Cele mai bune locatii pentru un city break in Italia

Indiferent ca exista turisti care isi doresc sa viziteze magazinele de lux, sa se relaxeze in muzeele de prima clasa sau sa viziteze vestigiile antice, un city break in Italia poate fi vacanta perfecta pentru oricine isi doreste sa simta parfumul istoriei in combinatie cu activitatile epocii actuale.

Un city break este un produs care are rezultate pozitive, in special asupra situatiei economice din prezent. Astfel, turistii se pot bucura de aceste excursii de scurta durata, gasind oferte de calatorie avantajoase si preturi accesibile. Destinatia acestei tipologii depinde, in cea mai mare parte, de cerintele turistilor fata de destinatiile preferate de week-end de exemplu, iar aceste aspecte trebuie sa se afle in trend cu cerintele consumatorilor.

Ei bine, una din cele mai populare destinatii pentru un city break este Italia. Cu toate ca Italia a fost o destinatie turistica de top in anii 1970, aceasta tara continua sa fie una din cele mai atractive locuri, clasandu-se pe locul 5 in anul 2013 in topul cu cele mai vizitate tari din lume. Pe scurt, turistii iubesc sa vada aceasta tara chiar si pentru o perioada mai scurta de timp, iar din acest motiv acestia trebuie sa se intereseze din timp unde se gasesc cele mai bune oferte pentru destinatii in Italia.

City break in Italia

De ce un city break in Italia? Pentru ca aici se combina aspectele antice, muzeele minunate, restaurantele de lux si pub-urile pentru cei cu buget mai limitat, in Italia gasindu-se cele mai frumoase destinatii pentru un city break:  Roma, Milano, Venetia, Verona, Napoli, Florenta sunt doar cateva destinatii care definesc Italia.

Bazilica San Marco din Venetia este una din cele mai frumoase constructii din Italia, fiind un exemplu tipic al arhitecturii bizantine. Cunoscuta si sub numele de „Domul din Venetia”, aceasta catedrala este situata in piata care poarta acelasi nume. De asemenea, turistii care sunt mai romantici pot opta pentru o plimbare cu gondola in Venetia- intreg orasul (si laguna in acelasi timp) a fost declarat patrimoniu UNESCO.

Florenta e orasul lui Michelangelo si capitala regiunii Toscana, fiind un loc incarcat de istorie si bogatie artistica. De asemenea, cei indragostiti de un stil de viata glam si care sunt pasionati de fashion, pot sa viziteze Milano- capitala modei- unde vor gasi tot ce isi doresc in buticurile elegante cu haine. Pe de alta parte, cei care iubesc mancarea trebuie sa viziteze neaparat orasul Napoli- locul unde celebra pizza a luat nastere- fiind si un loc potrivit si pentru iubitorii de natura, deoarece se intinde la poalele Vezuviului.

Verona, alaturi de Venetia, este locul potrivit pentru cei romantici, care vor sa isi declare iubirea la balconul Julietei.

Aceste locatii speciale pot fi vizitate la preturi accesibile, ofertele si pachetele turistice cele mai frumoase gasindu-se pe Scotianul.ro. Aici, turistii pot opta pentru pachetul turistic cel mai potrivit in functie de preferintelor lor, la preturi accesibile oricarui buzunar. Niciodata un city break nu a fost mai confortabil, decat cu ofertele turistice de la Scotianul.ro.

Roma- destinatia aventurii

Fara indoiala, cel mai atractiv punct turistic al Italiei si simbolul acestei natiuni este Colosseum-ul din Roma, fiind o cladire ce dateaza inca din perioada Imperiului Roman.

De asemenea, pasionatii de aventura se pot bucura de frumusetea locatiei care a servit ca platou de filmare pentru filmul „Spectre”, unde soseaua Vittorio Emanuele II este una din locatiile folosite in realizarea scenelor din acest film. Iubitorii de aventuri si senzatii tari pot opta pentru un city break in Italia, unde vor reusi sa refaca scenele din film in mintea lor.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *