general

Cele mai bune filme instant de la Netflix

Netflix are o intreaga librarie de filme diferite disponibile pentru streaming si in ciuda faptului ca serviciul incepe sa devina din ce mai exact cu sugestiile dupa ce l-ai folosit pentru o vreme, uneori poate fi destul de greu sa gasesti ceva care sa merite vizionat. Pentru acest motiv, ne-am facut timp sa vizional o tona de continut pentru a va oferi o lista cu cele mai bune filme disponibile pe Netflix.

Documentare

netflix_blackfish

Blackfish

Acest film a cauzat foarte multe valuri, fiind relationat cu lumea marilor. E plin de o multime de interviuri si filmari interesant. Blackfish examineaza urmatorul aspect: e sigur pentru oameni si balene ca sa fie tinute in captivitate?

 

 

pink ribbons incPink Ribbons 

Nu te vei mai uita niciodata la esarfele roz la fel dupa ce vei vedea acest documentar deschizator de ochi despre „marketing-ul pentru o cauza” si despre marturii asupra modului in care capitalismul a bastardizat in totalitate caritatea.

 

 

 

streamingnetflix_room237Room 237

The Shining a avut o audienta fenomenala pentru ani buni si a fost o adevarata lectie despre importanta luarii de timp liber. Oricum, multi critici de film considera ca este mai mult in film decat sange si cosmaruri. Room 237 cauta diferite teorii si intelesuri din spatele simbolurilor filmului epic al lui Stanley Kubrick.

 

 

jirodreams_netflixJiro Dreams of Sushi

Nu te vei mai uita la California Roll la fel dupa ce vei vedea acest documentar fantastic despre cel mai bun bucatar de sushi din lume. Jiro Ono, in varsta de 85 de ani, ia 300 de dolari pe o farfurie in restaurantul sau mic insa el dovedeste ca merita in totalitate dupa ce vei vedea cat de multa pasiune si munca pune intr-o singura astfel de farfurie. Nu te uita pe stomacul gol pentru ca o sa ai dureri serioase de… stomac.

Vom continua in articolele urmatoarea seria de cele mai bune filme pe care le puteti viziona pe Netflix.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *