general

Cele mai bune filme instant de la Netflix -2

Bine ati revenit la urmatoarea parte a recomandarilor de documentare interesante pe care le puteti urmari direct prin intermediul Netflix.

craigslist joe

CraiglistJoe

Documentarul il prezinta pe Joseph Garner, realizator de filme, in timp ce calatoreste timp de 30 de zile in SUA doar cu hainele de pe el si cu un laptop. El planuieste sa se foloseasca de Craiglist pentru mancare, adapost, transport si companie. Ce iese, e cu adevarat interesant si poti descoperi doar urmarind documentarul.

the invisible war 2012 movie poster

The Invisible War

Acest documentar nu este deloc un documentar amuzand de urmarit. Filmul espune dovezi clare ale violurilor in cadrul fortelor armate Americane asa incat este unul din acele documentare ce deschid ochii si informeaza insa fara nici un fel de paravan, provocand reactii emotionale puternice. Vei fi de-a dreptul consternat daca vei reusi sa il urmaresti pana la final.

gaslandGasLand

America functioneaza pe combustibil fosil si documentarul GasLand expune modul de forare pentru a obtine gazul natural, mod care dauneaza foarte mult mediul inconjurator, otravindu-l. Este de-a dreptul emotionant si consternant, poate la fel de mult ca The invisible war. Este de vazut, mai ales pentru fanii documentarelor sociale/ politice.

Poster-art-for-20-Feet-from-Stardom_event_main20 Feet From Stardom

Castigatorul Oscar 2014 pentru cel mai bun documentar, 20 Feet From Stardom urmareste un grup de cantareti de fundal pe masura ce se chinuie sa fie vazuti in spatele unor superstaruri epocale ca Michael Jackson si Stevie Wonder. 20 Feet From Stardom examineaza modul in care te simti cand esti la o distanta de doar cativa metri de visul tau.

super high me

Super High Me

Super Hgh Me este poate unul din cele mai bune documentare despre droguri din toate timpurile. Comedianul Doug Benson iese in evidenta pentru a arata adevaratele efecte ale marihoanei intr-un experiment de 60 de zile. Primele 30 de zile sunt un experiment controlat, timp in care este complet treaz. Bineinteles, urmatoarele 30 de zile totul devine foarte amuzant intrucat el ramane drogat aproape non-stop.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *