general

Cel mai popular CMS

images (1)

Cel mai popular CMS din lume la momentul actual este WordPress, folosit pe mai bine de 21 % din site-urile existente pe internet. Cu toate aceste, foarte multi „stiu” despre wordpress o multime de lucruri gresite. Astazi, daramam toate aceste conceptii, vorbind la subiect despre WordPress ca cea mai maire platforma CMS din lume.

Ce cred multi e faptul ca daca wordpress e o platforma gratuita, open source, este categoric o platforma de calitate slaba. Ei bine, gresit. Tocmai faptul ca este gratuita si open source o ajuta sa fie una din cele mai solide platforme, usor de dezvoltat, calitativa pentru faptul ca lucreaza la ea mii de programatori. Are o interfata usor de folosit, intuitiva, este updat-ata mereu cu cele mai noi versiuni, este sigura si o folosesc pana si cele mai mari site-uri din lume cum ar fi CNN, Microsoft, New York Times, doar ca sa dam cateva exemple edificatoare.

Sa nu credeti nici ca toate site-urile wordpress arata la fel. La mo

mentul de fata, sunt peste 15.000 de teme pentru wordpress, gratuite. Asata ca prim punct. Urmeaza site-urile care si-au realizat propria tema wordpress. Mai apoi, sunt site-urile care ofera teme premiul si va rog sa ma credeti ca oferta este imensa. Mai mult decat atat, fiecare din aceste teme premium pot fi usor customizate, li se pot s

WordPress nu este doar pentru incepatori. Faptul ca este o platforma atat de intuitiva nu ii aduce un minus ci un plus. Daca vrei ceva osor de folosit nu inseamna neaparat ca esti incepator. Pentru avansati, wordpress ofera posibilitati nelimitate, prin faptul ca este open source. chimba culorile, aranjarea in pagina, logo-ul etc.

Nu in ultimul rand, WordPress nu este in nici un caz DOAR o platforma de blogging. Bineinteles, asa si-a facut aparitia insa astazi, orice site wordpress poate fi customizat in multe feluri. Il folosesc cu succes magazine online, ziare si reviste online, fotografi, dezvoltatori etc.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.