general

Cea mai scumpa vacanta din lume

Cine si-ar permite ar da o suma enorma pentru tot luxul din lume, pentru rasfatul unei excursii fara precedent in viata sa. O astfel de oferta turistica a fost facuta totusi desi nu se prea puneau sperante in promovarea lui caci scepticismul domnea. Iata insa ca pana la urma un student chinez si-a dorit acest lucru.

Cum se defineste cea mai scumpa excursie din lume de pana acum? Este vorba de o suma uriasa cum era si de asteptat insa se refera la turism divers, la multe locatii; programata pe o durata de 2 ani pentru a putea face inconjurul lumii in fiecare zi turistul are de vizitata un plan anume de obiective pentru a se incadra…in grafic.

In ceea ce priveste pretul, este pe masura. Aceasta vacanta a fost vanduta la 1,5 milioane de dolari. Este de inteles din mai multe puncte de vedere. Este luxul care defineste intregul sejur, sunt hoteluri de 5 stele care vor fi locurile de cazare in fiecare locatie, tara, sunt biletele de avion numai la business class. Pe langa toate acestea se anunta o donatie facuta catre UNESCO in valoare de 5000 de dolari.

Un lucru nou si care anunta aventura oferta turistica care a fost categorizata ca fiind „cea mai scumpa vacanta din lume” va da startul anul viitor. Privind din exterior te gandesti ce ar putea determina o persoana sa cumpere un astfel de pachet turistic? Nu este de negat ca totul este unic si nu numai cand vine vorba de ideea in sine dar pentru sansa de a vizita tot ceea ce aceasta lume are de oferit. Poate ca dupa un astfel de sejur te vei gandi ca nu mai ai ce sa descoperi dar mai bine gandeste-te sa dispui atat de partea financiara cat si de curajul de a porni in o asa calatorie.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *