Tehnologie

Cea mai puternica baterie de telefon din lume

Exista o multime de studii interesante in mediul online- care implica cercetari asupra aluminiului si hidrogenului- care cauta sa completeze urmatoarea generatie de tehnologii energetice, care vor inlocui bateriile noastre actuale bazate pe litiu-ion. Dar, ce se intampla daca nu ai rabdare sa astepti pana apar noile tehnologii.

Ei bine, cum ar fi daca telefonul tau ar primi o baterie mega uimitoare pentru a vedea cum functioneaza acesta? Acesta este lucrul care se afla in spatele smartphone-ului chinezesc K10000, care apartine companiei Oukitel. Acest model de telefon contine o baterie gigant de 10.000 mAh (miliamperi-ora) care are o durata intre 10 si 15 zile, bazandu-se pe un consum regulat. Comparativ cu bateriile traditionale pe care le folosim in prezent, longevitatea senzationala a K10000 acorda un punct de vedere unic.

Baterie de 10.000 de mAh

Dar, cate de mare poate fi o baterie de 10.000 de mAh? Ei bine, comparativ cu cele mai frecvent utilizate baterii ale iPhone 6 din ziua de astazi, aceasta baterie este ceva mai mare. Modelul celor de la Apple are o capacitate de 1810 mAh, astfel ca bateria K10000 devine de cinci ori mai mare, in termeni de capacitate. Chiar si modelul mai mare a celor de la Apple- iPhone 6s Plus are o capacitate de 2750 mAh si nici macar nu se apropie de K10000. Oukitel sustine ca smartphone-ul lor poate incarca Iphone 6s Plus de trei ori si ii mai ramane si 10% putere.

De asemenea, atunci cand vorbim de greutate si dimensiuni, bateria K10000 este mai usoara decat cea folosita la iPhone- 184 grame comparativ cu 192 grame, dar, ca sa fim sinceri, are o grosime ceva mai mare decat dispozitivul celor de la Apple- 9 mm comparativ cu 7.3 mm.

Pe langa capacitatea bateriei, K10000 este un telefon ce functioneaza pe Android. Nu este un dispozitiv premium cum sunt cele de la Apple sau Samsung, dar se pare ca va avea un pret destul de decent: 239.99 dolari.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *