general

Ce te motiveaza sa faci sport

MotiveazaCea mai rea parte ce tine despre inceperea si continuarea unui regimen de exercitii este mentinerea motivatiei. Daca esti tipul de persoana care se poate trezi la 5:00 in fiecare dimineata si sa mearga la sala este grozav. Dar daca esti ca mine, ai putea avea nevoie de putin ajutor sa incepi. Toata lumea care a fost intr-un program de exercitiu pentru orice cantiate de timp are propria tehnica favorita pentru a ramane motivat. Iata cateva din favoritele mele personale. Cu speranta, unul din toate acele motivatii te va ajuta sa nu lasi corpul tau sa scoata ce este mai bine din tine.

Foloseste un reper

Cand fugitul incepe sa fie dificil, poate fi folositor sa alegi un reper ca o linie imaginara de a termina. Fugind pana la un anumit reper, poate sa te motiveze sa mergi mai departe. Daca poti vedea un obiect ca scopul tau, te vei simti mult mai determinat sa termini daca iti pui o limita arbitrara de timp. Apoi dupa ce atingi acel reper, poti trisa punandu-ti unul mai departe. Acest lucru te poate ajuta sa realizezi segmente care sunt usor de realizat.

„Inca unul”

Spunandu-ti „inca unul”, de exemplu, inca o repetare, inca un kilometru, poate fi o unealta motivationala foarte puternica. Douazeci de flotari in plus este mult mai greu decat sa faci fata mental doar unuia. Oricine poate face inca una. Cand activitatea ta incepe sa te oboseasca, spune-ti „inca unu”. Dupa ce ai terminat acel exercitiu spune-ti din nou „inca unul”. Repeta pana ai ramas complet fara vlaga.

Fa ceva ce iubesti

Daca poti transforma exercitiile in ceva ce iubesti sa faci, niciodata nu pare o activitate casnica. Jucand ultimate frisbee, este una din activitatile mele favorite. Incerc sa ma joc cateva jocuri pe saptamana si abia astept sa fac acest lucru. Gaseste o activitate pe care iubesti, si va deveni o dependenta.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *