Stiri

Ce spun specialistii despre greselile incepatorului

Cu totii am trecut prin etapa de inceput intr-un cu totul alt mediu. Asa ca tindem sa facem cu toti aceleasi greseli din ideea de a arata potential este. Cu toate acestea unele aspecte sunt de fapt un exces de zel ce se continua cu greseli ce in fata celorlalti inseamna un stil ce nu corespunde cu ceea ce ar putea agrea.

O simpla radiografie a cazului ne arata ca cele mai frecvente greseli din acest punct de vedere se refera la:

  1. Ideea de a accepta orice doar de dragul de a arata ca poti si ca doresti sa faci. Insa cand se amesteca mai multe sarcini si nu le mai poti face fata iti dai seama ca urmeaza sa te faci de ras cerand ajutor. Oricand de mult te implici incearca si o detasare care cert este ca te ajuta.
  2. A nu te face placut. Exista de fapt o controversa cu ce inseamna falsitatea. Nu trebuie sa fii fals insa trebuie sa incerci sa te faci placut asta si pentru binele tau. In numele a ceea ce inseamna modul in care lucrezi sa fii placut este in avantajul tau cand vei putea cere ajutor celor din jur, cand vei gasi sprijin in cei din jur.
  3. Refuzul unor noi provocari. Mai ales pentru tine si modul in care arati ca te dezvolti si poti sa faci fata unor noi situatii gandeste-te ca fiecare situatie de acest gen eset de fapt un test pentru tine si cunostintele sale. Asa ca nu renunta la o astfel de sansa.
  4. Nu iti dori feedback. Asta pentru ca nu inseamna ca cineva sta cu ochii pe tine. De fapt mereu se intampla asta asa ca daca nu ti se spune ceva inseamna ca nu trebuie inca sa ti se intample asta. Nu considera asta ca si cand nu ai fi in vizorul sefilor. Mai ales la inceput.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *