Blog general

Ce spun anteprenorii de succes

implementarea-in-romania-a-planului-de-actiune-antreprenoriat-2020-adoptat-de-comisia-europeana-6641Orice persoana atunci cand porneste la drum pentru a-si incepe o afacere proprie, numai a lui, cu resurse proprii si numai cu ideile proprii, atunci va trebui sa afle ca acest lucru nu este deloc usor si ca va avea de trecut peste niste mici mari obstacole ca sa ajunga unde isi doreste.

Vei avea parte de succese

Negociind cu investitori si cu oameni cu care iti impartasesti viziunile si ideile nu iti va aduce la un moment dat decat puncte bonus. Nu vei sti niciodata cand viata iti va da o pauza si iti va indeplini dorintele, astfel incat succesul va aparea si pe strada ta. Trebuie doar sa stii ca sansele sunt si de partea ta si odata si-odata tot vei avea si tu parte de beneficii.

Te vei cunoaste pe tine insuti

Faptul ca iti administrezi singur afacerea te va ajuta sa inveti foarte multe lucruri despre propriul caracter. Vei avea parte de niste cresteri ridicole si de niste pierderi oribile mai ales la inceputul drumului. Aminteste-ti sa te uiti in urma la felul in care te-ai descurcat in acele situatii mai problematice, si astfel vei invata ce fel de persoana esti.

Vei invata despre slabiciunile si punctele tale forte, asadar te vei putea focusa doar pe punctele forte si slabiciunile le vei pasa altcuiva. De asemenea, vei invata sa-ti descoperi trasaturile personale care iti vor putea afecta pe viitor deciziile, dar te vei deprinde si cu cele de care vei avea nevoie.

Vei invata cum sa realizezi doar ce vrei tu

Nu te sfatuiesc sa te eschivezi de la lucrurile care nu-ti convin, doar in pofida celor pe care le vrei tu realizate, insa vorbesc in mod specific despre activitatile si zonele specifice din organizatia ta, la cele la care nu vei renunta nici in ruptul capului pentru ca tin doar de tine.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *