Blog

Ce scade valoarea casei tale

Alegerea unei case este o decizie importanta ce planeaza greu pe termen lung. Nu vei schimba locuinta de fiecare data cand ceva nu iti va conveni. Si de partea cealalta cei care detin proprietati ce doresc sa le vanda isi scad din valoarea acesteia prin varii aspecte. Iata doar cateva din acestea:

  • Vecinii si vecinatatea. Daca vecinii nu sunt tocmai prietenosi, daca acestia au case mai putin placute ca aspect fii sigur ca acest aspect va afecta bugetului pe care clientii sunt dispusi sa il foloseasca pe o astfel de casa. Daca in apropiere exista un night club familistii nu vor fi prea incantati. Daca vecinii sunt antisociali si chiar cu probleme mai toti dau bir cu fugitii.
  • Scoala in apropiere si daca mai este si una de prestigiu ai de castigat puncte. Nu numai din punct de vedere a familistilor care desigur vor accepta o casa intr-o astfel de zona pentru a avea usurinta copiilor la accesul institutiilor de invatamant. Cand vei vedea astfel de imprejurimi stii ca este un cartier respectabil si o zona buna.
  • Cladirea in sine insa mai cu seama aspectul casei. Stiai ca un alt efect al fumatului se refera si la scaderea calitatii unei incaperi cu pana la 29%? Fumul de tigara se impregneaza in tot ce este in jur  si de la ingalbenirea peretilor si a tamplariei pana la un miros specific ce persista iti scazi valoarea locuintei la pretul de vanzare.
  • Reparatiile de proasta calitate. De la fisuri la tevi neglijate si reparate carpeste pana la pete pe pereti ce poate trada infiltratia de apa fiecare detaliu conteaza. Caci nu este vorba doar de partea estetica de exterior ci si de ceea ce tradeaza partea de interior.

La toate acestea se adauga si vederea caci nimanui nu ii va placea sa aiba in fata blocului o ghena de gunoi, cum este stilul casei si poate chiar si constructia in sine- mai toti se dau in  vant pentru exploatarea la maxim a unui spatiu deci solutiile de amenajare ina cest fel prind bine.

 

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Si mai ales tot ce tine de instalatiile termice, sanitare- cand iti curge o teava fii sigur ca acea casa necesita investitii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *